Naar boven

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-36 van 44 producten

Oer-Hollandse herkomst

Ondanks de Engelstalige naam is WOOOD Exclusive een oer-Hollands merk. Het distributiecentrum van WOOOD Exclusive is gevestigd in Zwaagdijk-Oost en vanuit hier zijn bijna alle producten uit voorraad leverbaar. Dit is een pluspunt ten opzichte van vele andere fabrikanten waar je vaak lang op de door jou bestelde meubels moet wachten. WOOOD komt uit dezelfde koker als populaire lifestylemerken als vtwonen en BePureHome. De producten van deze labels worden namelijk grotendeels geproduceerd door De Eekhoorn Dutch Furniture. Dit bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring met de productie en distributie van designmeubelen en een zeer goede naam opgebouwd. Het zal je dan ook niet verbazen dat lang niet alle producten in landen als China, India en Indonesië worden vervaardigd, maar ook voor een groot deel in de Nederlandse fabriek. Dit geeft de collectie van WOOOD Exclusive nog meer eigenheid.

De vooordelen van WOOOD Exclusive

Zoals gezegd wordt meer dan zestig procent van de WOOOD meubels gemaakt in Nederland. Niet alleen ben je zodoende verzekerd van een snelle verzending, ook zijn de distributiekosten lager én de kwaliteit van de producten hoger. Kenmerkend voor de collectie van WOOOD is dan ook het Nederlandse vakmanschap in combinatie met pure materialen en – niet geheel onbelangrijk – een uniek ontwerp. De WOOOD Suze  fauteuil is hier een perfect voorbeeld van. Het houten frame en de katoenen zitting maken dit WOOOD zitmeubel tot een heerlijk zitmeubel voor binnen. En wat dacht je van de Troy tafel 180x90? Deze elegante eettafel van WOOOD is gemaakt van essenfineer en dankzij de slanke vormgeving echt een plaatje om te zien.

WOOOD Exclusive bij Flinders

Flinders is officieel dealer van WOOOD Exclusive. Dat betekent dat wij alle producten van WOOOD Exclusive kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van WOOOD Exclusive en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij WOOOD Exclusive. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw WOOOD Exclusive producten veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van WOOOD Exclusive gemiddeld met 9 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.