Naar boven

Wooninspiratie voor binnen en buiten

Kan jouw woning of tuin wel een upgrade gebruiken? Via onze woonstijlenquiz kom je er eenvoudig achter welke woonstijl(en) je mooi vindt. We hebben verder duizenden inspiratiefoto’s voor je verzameld die je kunt filteren op onder meer ruimte, merk en woonstijl. Zo kunnen we je gericht wooninspiratie geven die past bij waar je naar op zoek bent. Om het je nog wat makkelijker te maken, hebben we in elk inspiratiebeeld de producten uit ons assortiment getagd. Dat geeft je de mogelijkheid om direct een simpele woonupdate toe te passen in of rondom je eigen woning. Onder #MyFlinders op Instagram, Facebook en Pinterest vind je meer wooninspiratie. Laat je vooral verrassen door al het moois voor binnen en buiten. 

Inspirerende woontrends

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Woontrends voor 2020
Ronde vormen, een explosie aan kleur en de vlechttechniek webbing behoren tot de woontrends voor 2020. We laten zien hoe je ze toepast in je interieur.
Lees meer
 
Tuintrend 2020: French Retreat
In de tuintrend French Retreat staan ambacht, het Japanse wabi sabi en het landelijke boerenleven in een modern jasje centraal. Zo pas je deze trend toe.
Lees meer

Binnenkijken bij Flinders klanten thuis

 
Binnenkijker: sfeervol nieuwbouwhuis in Amsterdam
In de binnenkijker staat een sfeervol nieuwbouwhuis in Amsterdam centraal met hoge raampartijen, een fraai uitzicht en een typerende mix van hout en zwart.
Lees meer
 
Binnenkijker: negentiende-eeuws dubbel benedenhuis in Amsterdam
In deze binnenkijker zien we een negentiende-eeuws dubbel benedenhuis in Amsterdam dat zich typeert door sprekend design, karakteristieke elementen en hoge plaf
Lees meer
 
Binnenkijker: karakteristiek huis in Den Haag
De binnenkijker staat in het teken van een karakteristiek huis in Den Haag. Een walhalla vol design, een mix van nudetinten en industriële elementen vormen de
Lees meer

Inspiratie voor iedere ruimte

Vrijblijvend interieuradvies?

Ben je op zoek naar meubels in jouw stijl, wil je een ruimte opnieuw inrichten of ben je benieuwd hoe je meer sfeer in een woning creëert? Onze interieuradviseurs helpen je graag met al je vragen om samen tot een advies te komen die geheel aansluit bij jouw specifieke woonwensen.