Naar boven
Sorteren op

1-36 van 93 producten

Waar moet je op letten bij het kopen van een design bureaustoel?

Op je bureaustoel zit je de hele dag, dus het is belangrijk om te investeren in een stoel die je lijf optimaal ondersteunt. Een ergonomisch verantwoorde bureaustoel is verstelbaar in hoogte. Daarnaast kun je de rugleuning aanpassen aan je lichaamsvorm. Ook de armleuningen zijn naar wens te verstellen. De design bureaustoelen van Flinders zitten comfortabel en zijn mooi vormgegeven.

Het is ook belangrijk om na te denken over de stijl die je aanspreekt. Zo hebben we bureaustoelen die ogen zoals de meeste bureaustoelen doen: een hoge rugleuning en vrij brede armleuningen. Een voorbeeld van zo’n stoel is de ID Trim bureaustoel van Vitra of de Physix bureaustoel, ook van Vitra. Deze bureaustoelen zullen een goede ondersteuning bieden, zodat je je werkdag plezierig doorkomt.

De meeste bureaustoelen zijn zwart, wat erg logisch is, want dat past vrijwel overal bij. Flinders biedt naast zwarte bureaustoelen ook kleurrijke exemplaren. Erg leuk om je werkkamer mee op te vrolijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rode bureaustoel? De Vitra .04 bureaustoel is in deze vrolijke kleur beschikbaar. De AAC24 bureaustoel van Hay is bijvoorbeeld naast zwart, ook in het wit, grijs en de vrolijke kleuren blauw, koraalrood én mosterd verkrijgbaar.

Het is ook goed om na te denken over de structuur van de zitting. Er zijn bureaustoelen met een zacht kussen erin, zowel op de zitten als bij de rug. Een voorbeeld daarvan is de Skape LowBack bureaustoel van Vitra. Maar we bieden ook bureaustoelen aan met een wat hardere zitting, zoals de PSCC bureaustoel van Vitra. Er zijn ook bureaustoelen die alleen een heel zachte zitting hebben en waarbij de rugleuning dus iets minder zacht is, zoals de ID Mesh bureaustoel van Vitra.

Bureaustoelen zijn ook in hoogte te verstellen, wat erg fijn is, want zo weet je eigenlijk dat de stoel voor vrijwel iedereen goed zit. Toch is het logisch als je de bureaustoel nog even zou willen proefzitten. Dat is absoluut mogelijk bij Flinders. De stoel proefzitten kan bijvoorbeeld bij onze winkel. Als je even met ons belt, zetten wij de stoel voor je klaar, eventueel met bureautafel, zodat je de juiste keuze maakt.

Eén van de populairste bureaustoelen is de stoel van Hay. De stoelen waren al populair voor er wieltjes onder waren geplaatst en nu er eenmaal wieltjes aan zitten, rollen de stoelen ook fijn onder een bureau. De About A Chair AAC24 stoel van Hay is een voorbeeld van zo’n populaire stoel. Bij deze bureaustoel kun je ook nog een kleur frame uitzoeken, zoals wit, aluminium of zwart.

Design bureaustoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design bureaustoelen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design stoelen van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt