Buiten wandlampen

Verlicht je tuin met design buiten wandlampen. We hebben een prachtige collectie buiten wandlampen. We proberen je altijd een complete en actuele collectie wandlampen te tonen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Flos Clessidra Outdoor 20 graden, Flinders Franse Stallamp, Wever Ducré Central, Wever Ducré Train Up/Down, Wever Ducré Train, Wever Ducré Smile Up/Down en de Artemide Acheo buiten wandlampen. Flinders verzendt alle buiten wandlampen gratis in de Benelux.

Sorteren op

1-36 van 128 producten

Wandlampen aan de buitenmuur

Trek je stijl door naar buiten en kies voor een elegante buiten wandlamp. Het merk Artemide is wereldwijd een zeer befaamd verlichtingsmerk dat bekend staat om zijn innovatieve techniek en zijn fraaie vormgeving. De wandlamp Acheo, ontworpen door Gianfrance Frattini voor Artemide, heeft een metalen frame en en een cilindervormige kap van glas. Een bescheiden en geraffineerde verschijning, die het licht mooi verspreidt. De Bloom Portable! wandlamp heeft een handig haakje waaraan je de lamp hangt. Hij heeft een archetypische lampenvorm en het licht verspreidt zich over de hele vorm. 

Waar let je op bij het kiezen van een buiten wandlamp?

Het is van belang dat een lamp bestand is tegen regen en vuil. Dit kun je beoordelen door naar de ip-waarde van een lamp te kijken. De moet minimaal 44 zijn. Je kunt de ip-waarde vinden bij de technische informatie van de lamp. Verder is het verstandig om van tevoren te bepalen wat het doel is van de wandlamp. Dient hij een functioneel doel, om het zicht te vergroten in het donker? Of zoek je een wandlamp ter decoratie, die een mooi lichteffect op de muur bewerkstelligt?

Vragen over buiten wandlampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke buiten wandlamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte hoogte van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Buiten wandlampen
Filters
Merken
Prijs
Kleur
Productsoort
Bewegingssensor
Fitting
Waterdichtheid
Ontwerper
Herkomst
Woonstijl
Naar boven