Keuzegids

De keuzegids vormt simpelweg de helpende hand voor de aankoop van je favoriete product. Zo vind je eenvoudig wat bij je huis past. En dat doen we door jou alles te vertellen over de verschillende materialen waar je voor kunt kiezen en wat de voor- en nadelen ervan zijn. In een aantal stappenplannen leggen we je ook uit waar je op moet letten bij de aankoop van een bepaald soort product en deze zijn uiteraard voorzien van de meest handige tips. Op basis hiervan kun je een keuze maken die bij je past, weet je wat de voor- en nadelen ervan zijn en kom je erachter in welke ruimte het product het best tot zijn recht komt.

Populaire adviesartikelen

 
Vloerkleed kiezen: zo doe je dat
In dit artikel laten wij je zien waar je op moet letten bij het kiezen van een vloerkleed. Afmetingen, vorm, materiaal, kleur en soort: het komt allemaal aan bo
Lees meer
 
Alles over de meubelstoffen van Kvadrat
Kvadrat heeft ontzettend veel verschillende meubelstoffen. In dit artikel ontdek je welke mogelijkheden er zijn om onze stoelen, banken en poefs te laten stoffe
Lees meer
 
Eetkamerstoel kiezen: waar let je op?
Bij een eetkamerstoel kiezen komen diverse factoren kijken. Flinders geeft je een zevental tips waar je op moet letten om een eetkamerstoel naar wens te kopen.
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
10 x De mooiste bank kopen
Een bank kopen. Het klinkt zo eenvoudig, maar is het wel zo gemakkelijk? Flinders heeft de tien mooiste, beste en meest comfortabele exemplaren voor je uitgekozen.
Lees meer
 
3 x Kindvriendelijke meubelstoffen
Met kinderen in huis is de kans groter op het ontstaan van vervelende vlekken op je meubels. Welke meubelstoffen zijn vrij kindvriendelijk? We leggen het je uit.
Lees meer
 
Hanglamp kiezen: hier moet je op letten
Hanglampen kiezen, dat is nog een lastige opgave. Flinders helpt je bij het kiezen van hanglampen door te laten zien waar je allemaal rekening mee moet houden.
Lees meer
 
Vier voordelen van teakhout
Teakhout heeft een aantal eigenschappen waardoor tuinmeubels van dit materiaal het prima doen in de buitenlucht. We lichten een viertal voordelen voor je uit.
Lees meer
 
Alles over duurzaam design
Duurzaam design wordt steeds populairder. Maar wat is duurzaam design en hoe zien we dit terug? We leggen het je uit.
Lees meer
 
Eetkamerstoel kiezen: waar let je op?
Bij een eetkamerstoel kiezen komen diverse factoren kijken. Flinders geeft je een zevental tips waar je op moet letten om een eetkamerstoel naar wens te kopen.
Lees meer
 
Kast kiezen: hier moet je op letten
Een kast kiezen is zo simpel nog niet. Waar let je op bij de aankoop van een kast? Met deze tips kies jij voor de kast die past bij jouw smaak en interieur.
Lees meer
 
Loungestoel kiezen: zo doe je dat
Iedereen verdient een loungestoel in huis waarop je helemaal tot rust komt. Waar let je op bij de aankoop van een loungestoel? Flinders legt het je uit!
Lees meer
 
Hoe kies je een kunstwerk?
Waar moet je nu eigenlijk op letten als je een kunstwerk wilt kopen? Flinders zet voor je op een rijtje hoe je kunst koopt en met design combineert.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven

Vragen of advies?

Wij helpen je graag. Bel naar 020 3030630 (elke werkdag van 09:00 - 22:00 uur en in het weekend van 09:00 - 18:00 uur),
e-mail naar info@flinders.nl of gebruik het contactformulier.