Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 59 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 59 producten Terug naar boven

Hoe Montana ooit begon

Montana is een familiebedrijf waarbij alle werknemers al sinds 1982 met een inspirerende gedachtegang te werk gaan. Peter J. Lassen heeft de Montana kasten(systemen) ontwikkeld op basis van een gedetailleerd wiskundig en filosofisch principe. Zijn berekeningen zijn complex en gebaseerd op 5,7 centimeter. Een ingewikkelde filosofie? Valt hartstikke mee! Simpel gezegd moet je elk element namelijk oneindig kunnen combineren. Het moet praktisch zijn. Dat is nog niet het enige, want elk van deze elementen moet duurzaam zijn, er goed uitzien en niet trendgevoelig zijn. Oftewel bij Montana wordt eigenlijk continu gezocht naar de optimale combinatie van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. De productie van elk van deze prachtige kasten vindt plaats in Hårby an Funen in Denemarken op een enorm groot hightechterrein van ongeveer 19.000 vierkante meter. Deze prachtige Montana kasten zijn een echte aanvulling in je interieur. Wij kunnen ook wel zeggen dat het stuk voor stuk eyecatchers zijn die je naar eigen wens kunt samenstellen. Genieten geblazen!

Montana kasten: vrolijk gekleurde opberghelden

Voor welke kast je ook kiest, met elk van deze Montana kasten breng je net wat meer sfeer in huis. En dat niet alleen, want je kunt je spullen er ook nog eens prima in opbergen. Neem bijvoorbeeld de Read kast. De naam verklapt het al een beetje, maar in deze boekenkast kun je in elk geval een heleboel boeken kwijt. Misschien heb je een aantal favoriete boeken? Dan kun je deze mooi tentoonstellen in de kast, want de kast is helemaal open. Liever een kast waarmee je je wand mooi aankleedt? Bekijk dan eens de Compile wandkast waar je in elk geval je (woon)accessoires mooi in kwijt kunt, of juist je lievelingsfotoboeken. Montana heeft écht overal aan gedacht. Je kunt namelijk ook kiezen voor een prachtige televisiekast. Bijvoorbeeld de Vl13 TV kast. Zo kun je mooi al je favoriete dvd’s opbergen. Wij zijn bij Flinders niet voor niets apetrots dat we officieel dealer zijn van Montana kasten.

Montana kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montana kasten. Dat betekent dat wij alle Montana kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kast van Montana en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Montana. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw kast van Montana veilig en vertrouwd online bestelt.