Buiten tafellampen

De mooiste tafellampen voor in de tuin koop je online bij Flinders.nl. We hebben een prachtige collectie Buiten Tafellampen. We proberen je altijd een complete en actuele collectie tafellampen te tonen. Zo hebben we verschillende tafellampen van Fatboy, waaronder de populaire Fatboy Edison the Petit tafellamp. Maar ook Bloom heeft prachtige buiten tafellampen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Bloom Bloom! Portable Solar tafellamp of de Bloom Bloom tafellamp portable. Een andere topper is de Foscarini Uto buiten tafellamp. Blijf ook 's avonds buiten zitten, met de mooiste tafellampen voor in de tuin. Of trek erop uit met de draagbare Balad tafellamp van Fermob of de Guidelight van Weltevree. Flinders verzendt alle buiten tafellampen gratis in de Benelux.

Sorteren op

1-27 van 27 producten

Tafelverlichting voor buiten

Aangezien kaarsen snel uitwaaien buiten, zijn sfeervolle tafellampen een uitkomst. Veel van onze buiten tafellampen zijn compact en draadloos en werken op batterijen. Een uiterst populair exemplaar is de Edison The Petit van het Nederlandse merk Fatboy. Het lampje heeft een archetypische lampenvorm, die geheel verlicht wordt zodra je hem aandoet met de schakelaar. Zijn grote broer, de Edison The Medium is meteen een stuk groter, en kan zowel als buiten vloerlamp als als buiten tafellamp fungeren. Deze mediumvariant kun je dimmen met een afstandsbediening.

Ook Bloom!Holland heeft tafellampjes die in z'n geheel verlichten en zo een zacht, diffuus sfeerlicht verschaffen. De Bloom! Portable Solar werkt op zonne-energie. Een uur zon staat voor een uur licht. Als je hem overdag oplaadt, kun je zodra de zon ondergaat genieten van een schitterende verlichting - die ook nog eens goed is voor het milieu.

Een verhaal apart is Foscarini's Uto tafellamp. Gemaakt van flexibel rubber en drie meter lang is dit een opvallend object. Je kunt hem overal leggen waar je licht wilt hebben. Het licht wordt gedoseerd verdeeld over de hele lamp.

Vragen over buiten tafellampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke buiten tafellamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte hoogte van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naar boven