Naar boven
Sorteren op

1-36 van 38 producten

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zitten met Zuiver

De eigenschappen van Zuiver stoelen zijn typerend voor de hele Zuiver collectie. Betaalbaar design en een liefde voor pure materialen zie je terug in alle stijlvolle ontwerpen van dit merk. Zuiver heeft comfort ook hoog in het vaandel staan. De vormgeving van de Zuiver Twelve stoel bijvoorbeeld, nodigt direct uit om even lekker te gaan zitten. Dankzij de strakke leder-look variant en de kleurrijke gestoffeerde versie past de Zuiver Twelve stoel altijd in jouw interieur. Is modern niet jouw smaak en snak je naar een herinnering aan je onbezorgde schooltijd? Dan is de vrolijke Zuiver Back to School stoel wellicht iets voor jou. Met dit ontwerp heeft Zuiver de ouderwetse stoel onder de schoolbank in een nieuw jasje gestoken. Deze is in maar liefst zeven kleuren verkrijgbaar en – niet geheel onbelangrijk – stapelbaar. 

Geslaagde serie stoelen: Albert Kuip

Deze serie stoelen is het resultaat van een succesvolle samenwerking van Hollands' trots Zuiver samen met het ontwerpbureau APE uit Amsterdam. Door het prachtige, minimalistische design komen de Zuiver Albert Kuip stoelen in elke ruimte tot hun recht. Of je hem nu als eetkamerstoel of bureaustoel inzet, hij voorziet jou van het comfort dat je verdient. Door de kuip van polypropyleen en het houten onderstel zorgen ze eigenlijk voor die Scandinavische look die in geen enkel interieur misstaat. Door de ietwat flexibele rugleuning ben je er zeker van dat wanneer je plaatsneemt op een stoel uit deze collectie, je supercomfortabel zit. 

Zuiver stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle stoelen van Zuiver kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke stoel van Zuiver en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Zuiver. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast stoelen heeft Zuiver prachtige vloerkleden, bijzettafels, vloerlampen en hanglampen.

Flinders klanten beoordelen de producten van Zuiver stoelen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.