Naar boven

Werken bij Flinders

Flinders hoort bij de meest snel groeiende bedrijven van Nederland. Sinds 2011 actief in de woonbranche. Van eetkamerstoelen tot banken en van hanglampen tot salontafels. Uitgebreid naar België. En niet onbelangrijk: door de jaren heen uitgegroeid tot een team van meer dan 100 enthousiaste, ervaren en ambitieuze professionals. Ieder met een eigen specialiteit en een gevoel voor design. Elke medewerker deelt dat ene belangrijke doel: de klant elke dag weer blij maken via bijvoorbeeld telefoon, e-mail, chat of in onze designstudio’s in Zaandam en Gent. Dit doen we door klanten te helpen, adviseren en informeren. En dat op de manier die bij hen past om uiteindelijk iedere woondroom waar te maken. Zo draagt eenieder intern en extern een steentje bij aan de kernwaarden van Flinders.

Onze afdelingen

De sfeer bij flinders

Flinders kantoor in Zaandam

 

Flinders magazijn in Amsterdam

 

Hi!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken. Heb je vragen of staat je vacature er niet bij? Neem dan contact op!

Cees - Supply Manager

“ Het mooie aan Flinders is dat je de kans krijgt om door te groeien. Ik ben ooit begonnen als stagiair op de afdeling Marketing. Na deze stageperiode kreeg ik hier zelfs een bijbaan aangeboden. In 2016 besloot ik mijn scriptie voor Flinders te doen en ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna ben ik als Category Manager aan de slag gegaan om dagelijks de mooiste designproducten in te kopen en later heb ik de stap gemaakt naar Supply Manager. ”

Bekijk het Flinders Team