Buzzispace

Buzzispace is een merk met een missie. Het bedrijf heeft de ambitie om elke werkplek een stukje aangenamer te maken voor de mensen die er werken. Gezien het feit dat een gemiddeld persoon meer tijd op werk dan met familie spendeert, is de inrichting van de werkomgeving volgens Buzzispace namelijk een tot op heden onderbelichte zaak. Door akoestische elementen te introduceren op de werkvloer, hoopt Buzzispace de werkdagen van werknemers over de hele wereld een stukje plezieriger te maken. De akoestische elementen zorgen voor een zekere mate van geluidsdemping, waardoor anders galmende ruimten een bijzonder fijne akoestiek krijgen. Dit doet Buzzispace niet enkel met akoestische panelen; ze verwerkt akoestische elementen in een grote variëteit aan meubilair, verlichting en woonaccessoires.

Kantoorinrichting met akoestische elementen

Naast hun akoestische eigenschappen, hebben de akoestische elementen van Buzzispace ook nog een andere praktische functie. Zo verdelen de Desk dividers van Buzzispace elk groot bureau in tweeën, zodat de gevoerde telefoongesprekken en computergeluiden van die sympathieke collega aan de overkant daadwerkelijk aan de overkant blijven hangen. De akoestische elementen van Buzzispace zijn soms zo goed vermomd, dat ze bijna niet als zodanig te herkennen zijn. Deze akoestische elementen in disguise zijn terug te vinden in de Acoustic Furniture collectie. Deze herbergt verschillende meubelstukken die eveneens geluid absorberen. Dat deze akoestische eigenschappen geenszins ten koste gaan van het design van deze meubelstukken, wordt dubbel en dwars bewezen met de BuzziMe Low. Deze stoel is ontworpen in samenwerking met designer Axel Enthoven. Zijn strakke en kleurrijke ontwerp biedt met een coconachtige vorm dé ideale plek om tijdens een kleine pauze heerlijk in weg te kruipen, terwijl de stoel ondertussen zorgt voor een stillere, fijnere werkomgeving.

Akoestische verlichting met natuurlijk schijnsel

Buzzispace beseft zich maar al te goed dat de akoestiek op de werkvloer belangrijk is, maar niét in zijn eentje verantwoordelijk is voor de hele werksfeer. Ook de verlichting in de kantoorruimte is namelijk van essentieel belang voor de sfeer op kantoor. In tijden waarin veel lampen kil, wit en onnatuurlijk licht geven, brengt de Accoustic Lighting collectie van Buzzispace akoestische verlichting met een natuurlijk schijnsel.  De lampen zijn veelal voorzien van een bijzonder ontwerp. Zo bestaat de BuzziChandelier uit twee verschillende lampenkappen, die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende kleuren, motieven en met optionele cut-outs, die ervoor zorgen dat het zachte licht uiteenlopende vormen en schaduwen op de wand werpt. In combinatie met de akoestische eigenschappen bieden de lampen van Buzzispace alle mogelijkheden om een kantoor zo aangenaam mogelijk te maken.

Flinders Projectinrichting

Flinders is al sinds 2010 actief in de wereld van design. Naast een fysieke winkel, een webshop en twee Flinders cafés heeft Flinders ook een projectenafdeling. Wij zijn onafhankelijk, wat betekent dat we niet gebonden zijn aan specifieke merken. Uw belang en uw wensen komen bij ons daardoor altijd op de eerste plek. Zo denken wij altijd met u mee om de perfecte oplossing voor uw ruimte te vinden! De producten op de site zijn slechts een selectie van alles wat Flinders te bieden heeft. Dankzij de contacten met vele leveranciers kunnen wij vrijwel alles leveren. Mist u een specifiek merk of product op onze website, of heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat uw gegevens achter.

Flinders Projects - Works for you