Woontips en advies

In deze omgeving vind je eigenlijk alles wat je helpt voor, tijdens en vooral ook na de aankoop van je favoriete designproduct. Alle adviezen, tips en stappenplannen die je helpen bij de keuze voor een product, maar vooral ook alle ins en outs om dat specifieke product als nieuw te houden. We hebben deze omgeving opgedeeld in vijf thema's: Indeling & Styling, Instructies & Tips, Keuzegids, Onderhoud en Kleuradvies. Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt om design van je dromen te vinden en dat in optimale conditie te houden. Kun je het antwoord op jouw woonvraag niet vinden? Mail dan naar redactie@flinders.nl en we zoeken het graag voor je uit.

Vrijblijvend interieuradvies?

Ben je op zoek naar meubels in jouw stijl, wil je een ruimte opnieuw inrichten of ben je benieuwd hoe je meer sfeer in een woning creëert? Onze interieuradviseurs helpen je graag met al je vragen om samen tot een advies te komen die geheel aansluit bij jouw specifieke woonwensen.

Populairste adviesartikelen

 
De ideale eethoek
De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen?
Lees meer
 
Marmer reinigen: tips & tricks
Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Met deze tips & tricks kun je eenvoudig marmer reinigen en trotseer je de vlekke
Lees meer
 
Vloerkleed kiezen: zo doe je dat
In dit artikel laten wij je zien waar je op moet letten bij het kiezen van een vloerkleed. Afmetingen, vorm, materiaal, kleur en soort: het komt allemaal aan bo
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Soorten verlichting
Flinders kent vijf soorten verlichting: basisverlichting, sfeerverlichting, functionele verlichting, gerichte verlichting en decoratieve verlichting.
Lees meer
 
Licht effect
Niet iedere lamp bewerkstelligt hetzelfde effect. We maken een onderscheid tussen direct en indirect licht, en tussen diffuus licht en gericht licht.
Lees meer
 
Verlichting per ruimte
Waar in de woonkamer en slaapkamer sfeer belangrijk is, ligt de nadruk in de badkamer en keuken meer op functionele verlichting.
Lees meer
 
Lichtplan opstellen
Een verkeerde lamp kan ervoor zorgen dat de sfeer niet is zoals jij dat graag had gewild en daarom raden we je aan een lichtplan op te stellen.
Lees meer
 
Lichtbronnen
We onderscheiden de LED-lamp, de halogeenlamp, de spaarlamp en de gloeilamp. Wat is nu de juiste lichtbron voor jouw lamp? De voor- en nadelen per lamp lees je hier.
Lees meer
 
3 x Kindvriendelijke meubelstoffen
Met kinderen in huis is de kans groter op het ontstaan van vervelende vlekken op je meubels. Welke meubelstoffen zijn vrij kindvriendelijk? We leggen het je uit.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven

Vragen of advies?

Wij helpen je graag. Bel naar 020 3030630 (elke werkdag van 09:00 - 22:00 uur en in het weekend van 09:00 - 18:00 uur),
e-mail naar info@flinders.nl of gebruik het contactformulier.