Populairste adviesartikelen

 
Marmer reinigen: tips & tricks
Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Met deze tips & tricks kun je eenvoudig marmer schoonmaken en trotseer je de
Lees meer
 
Betekenis kleuren
Kleuren combineren kan lastig zijn. Welke kleur past het best in jouw interieur? Flinders legt je de kleuren betekenissen uit en wat het met je interieur doet.
Lees meer
 
De ideale eethoek
De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen?
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Vier manieren om een balkon optimaal in te richten
Tuininrichting is al een vak apart, maar hoe zit het als je alleen maar een balkon hebt? Ontdek vier handige tips om dit kleine oppervlak optimaal in te richten.
Lees meer
 
Alles voor het dekken van de perfecte paastafel
Inspiratie nodig voor het dekken van de perfecte paastafel? Met deze producten dek je jouw paastafel helemaal in stijl én zit je er paasbest bij. Aan de slag!
Lees meer
 
Internationale Vrouwendag: 3 x Vrouwelijke ontwerpers
Op Internationale Vrouwendag staan we stil bij de successen van vrouwen. Benieuwd naar succesvol design van vrouwelijke hand? We laten het je zien.
Lees meer
 
Een hotel chique interieur? Zo creëer je 'm
Een hotel chique interieur draait om luxe en sfeer. Waan je je graag in een gevoel van luxe? En dat bij jou thuis? We leggen je uit hoe je dat doet!
Lees meer
 
Zo ruim je je huis op
Een opgeruimd huis zorgt voor rust in je hoofd. We geven je een drietal gouden opruimtips waarmee je dit voor elkaar krijgt en tijd overhoudt voor de leuke dingen.
Lees meer
 
Alles voor het perfecte koffiehoekje
Het perfecte koffiehoekje in huis inrichten? Met deze designitems richt je hem helemaal in stijl in én heb je er iedere dag gegarandeerd plezier van.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…