Valerie Objects

Het Belgische Valerie Objects is een merk dat onder meer bekend is geworden door de succesvolle verlichtingscollectie van Muller Van Severen. Elk van de lampen kenmerken zich door de ontwerpen die niet alledaags te noemen zijn en een tikkeltje industrieel ogen. Van vloerlampen tot wandlampen. Al iets op het oog? Een voorbeeld is de Standing Lamp no. 1 vloerlamp die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Door de rondingen die in dit ontwerp verweven zitten, geeft hij een speelse look mee aan de ruimte waarin hij staat. Ga je liever voor een lamp met een strakke look? Dan is de Hanging Lamp no. 5 wandlamp misschien een optie voor je. Deze vormt door zijn design een hoek van negentig graden en brengt ondertussen het licht op de plek waar jij dat wenst. Ben je er al over uit voor welke kleur je gaat? Ontdek alle opties en functionaliteiten van de producten van Valerie Objects.

Flinders is dealer van

Sorteren op
Toon als:

1-20 van 20 producten

Het verhaal achter Valerie Objects

Valerie Objects is een relatief jong Belgisch designlabel dat door Axel Van Den Bossche en art director Veerle Wenes is opgericht. De combinatie van hun eigen professionele en persoonlijke voorkeur voor wat goed en mooi is heeft geleid tot het designlabel Valerie Objects. De collectie van dit designlabel komt tot stand door nauw samen te werken met ontwerpers, architecten en kunstenaars. Het is de bedoeling om de kunst van deze creatieve geesten te vertalen in tastbare objecten. De nadruk zal altijd liggen op authentieke bedenkers, op stukken waar zorgvuldig over nagedacht werd en die ontworpen en vervaardigd werden door intelligente handen. Artiesten die ontwerpen voor Valerie Objects zijn onder meer Muller Van Severen, Maarten Baas en Koichi Futatsumata.

Lampen van Muller Van Severen voor Valerie Objects

Muller Van Severen is een ontwerpersduo dat bestaat uit fotografe Fien Muller en beeldhouwer Hannes van Severen. Logischerwijs komt daar de naam van dit duo ook vandaan. Ze kregen al snel veel internationale aandacht en zijn inmiddels actief in binnen- en buitenland. In 2011 is dit duo begonnen aan een uitdagende, inspirerende speurtocht naar eigentijdse, sculptuurachtige meubelobjecten of in het kort gezegd: speelse items die ze moeiteloos kunnen (laten) produceren. Elk van deze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van warmere kleuren, simplistisch metaal en natuurlijke materialen voor de afwerking. Nieuwe vormen en kleuren sieren de verlichtingscollectie van Muller Van Severen. Een serie lampen die zich kenmerkt door de uitdaging om keer op keer fraaie verlichting te ontwerpen die zich hoe dan ook onderscheidt van andere designmerken. Het mag wel duidelijk zijn dat dit een aanwinst is voor Valerie Objects.

Valerie Objects bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Valerie Objects. Dat betekent dat wij alle producten van Valerie Objects kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Valerie Objects. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij leveren bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Valerie Objects gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven