Naar boven
Sorteren op

1-36 van 85 producten

Kenmerkend voor Arne Jacobsen

Arne Jacobsen had een kenmerkende ontwerpstijl waarmee hij wereldbekende ontwerpen op zijn naam heeft staan. Zo kun je deze stijl omschrijven als functioneel, organisch gevormd en elegant. Eenvoud en minimalisme speelden voor hem ook een belangrijke rol in de manier van ontwerpen. Hij bepaalt de vorm van elk ontwerp op basis van de functie die het moet krijgen. Hij heeft voor Fritz Hansen veruit het meest mogen ontwerpen, maar ook voor andere Deense merken als Louis Poulsen, &tradition en HOUE heeft hij zijn talent laten zien. De collecties voor deze merken variëren van stoelen tot tafels en van wandlampen tot banken. Door de toegankelijke eigenschappen die hij elk van zijn ontwerpen heeft meegegeven, maken de ontwerpen nog steeds een grote indruk in de designwereld.

Arne Jacobsen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Arne Jacobsen. Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden. Ben je op zoek naar een specifiek product van Arne Jacobsen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. Wij staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Arne Jacobsen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.