Naar boven

Flinders is dealer van

Over designlabel Revised

Het Nederlandse designlabel is relatief jong en opgericht door het duo Suzy & Casper Vissers en zij sloegen de handen ineen met de inspirerende ontwerper Sjoerd Vroonland. Voor elk van hun heeft de merknaam Revised een andere betekenis. Het team van Revised deelt wel één duidelijk gevoel: het menselijk vermogen om bepaalde dingen in het leven te beoordelen, reflecteren, heroverwegen en waar nodig te vernieuwen. Met dit in hun achterhoofd onderzoeken, visualiseren en realiseren ze de meest bijzondere ontwerpen die door hun tijdloze uitstraling jarenlang meegaan en ondertussen warmte meegeven aan de plek waaraan jij zo’n product toevoegt. Zo komen de producten zowel in privéomgevingen als zakelijke ruimtes goed tot hun recht. Met al hun ontwerpen proberen ze een serene rust te creëren in jouw (woon)omgeving.

Richt je woonkamer in met meubels van Revised

Om de woonkamer compleet in te richten, mag een tafel niet ontbreken. En eigenlijk geldt dit ook voor kasten, dressoirs en salon- en bijzettafels. Revised heeft diverse collecties waarin deze producten voorkomen. Elk van deze producten kenmerken zich door de Scandinavische en tijdloze woonstijl. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een van de dressoirs uit de Amberley collectie. Om wat extra opbergruimte te creëren, komt een van de kasten uit de Falmer serie misschien ook wel heel goed van pas. Kenmerkend voor deze meubels is wel dat ze deels of volledig worden gemaakt van hout. Zo breng je met gemak ook wat extra warmte aan in bijvoorbeeld je woonkamer of eethoek.

Schitterende verlichting van Revised

Met een lamp van Revised weet je zeker dat je een prachtig designstuk in huis haalt die vrijwel direct je aandacht opeist. Een designlamp die gezien mag worden en haar organische vormen toveren hem om tot een vriendelijk exemplaar. En dat wordt ook al gauw duidelijk wanneer je bijvoorbeeld de Ovington serie bekijkt waarin je onder meer hanglampen en vloerlampen vindt. De verschillende soorten lampen hebben logischerwijs allemaal iets van elkaar weg. De combinatie van glas en staal voor de lamp in zijn geheel en messing voor fantastische details zorgt voor buitengewone ontwerpen die jouw woning op een sfeervolle manier verlichten. Je kunt op jouw eigen manier kleur geven aan je interieur door te kiezen voor grijs, donkerbruin of geel. Ga je liever voor een andere serie designverlichting? Dan kan de Charlton collectie van Revised misschien wel aan jouw verwachtingen voldoen.

Revised bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Revised. Dat betekent dat wij alle producten van Revised kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Revised en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Revised. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.