LEFF amsterdam klokken

LEFF amsterdam is een Nederlands designlabel dat al sinds 2011 prachtige klokken met een uitdagende vormgeving produceert. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft LEFF amsterdam een broertje dood aan saai design. Het Nederlandse klokkenmerk breekt dan ook keer op keer met bestaande conventies en de manier waarop dingen normaal gesproken worden gedaan. Dit heeft geleid tot een collectie vol uitgesproken ontwerpen die op een unieke manier de tijd vertellen. Ook jouw woning verdient een interessante klok die meer te zeggen heeft dan alleen de tijd! Wat dacht je van de aaibare Felt klok, de vintage Brick klok RVS 24h of de stijlvolle Tone klok? LEFF amsterdam schakelde diverse internationale designers in voor het ontwerp van de klokkenserie, zoals Sebastian Herkner en Wiebe Teertstra. Zij hebben niet alleen oog voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid. Voor dit designlabel geldt ten slotte: LEFF is more.

Flinders is dealer van

Sorteren op
Toon als:

1-6 van 6 producten

Achtergrond van LEFF amsterdam

Dat LEFF amsterdam allesbehalve een doorsnee designlabel is, blijkt al uit de naam van dit merk. De keuze voor deze naam is tweeledig. Zo betekent ‘lef’ in het Hebreeuws ‘hart’, een indirecte verwijzing naar de locatie van het kantoor van LEFF amsterdam. Deze bevindt zich namelijk in hartje Amsterdam. Maar nog belangrijker is de Nederlandse term ‘lef,’ die de kern vormt van de filosofie van LEFF amsterdam. Want, zoals de oprichters zelf aangeven, er is lef voor nodig om een klokkenlabel te starten in een tijd waarin time is all around us. Arbo Ruijzenaar, één van de eigenaren van LEFF amsterdam, verklaart: “Wij zijn van mening dat klokken fantastische producten zijn. Het zijn technische instrumenten die tegelijkertijd een kunstwerk vormen". Het moge duidelijk zijn dat velen hetzelfde denken over de klokken van dit designlabel, want de collectie wordt inmiddels in de mooiste winkels en zelfs museumshops over de hele wereld verkocht.

LEFFilosofie

LEFF amsterdam heeft een bijzondere filosofie, die we graag met je delen: Niemand heeft echt een klok nodig. Dat is  waarom onze klokken interessante verhalen vertellen, en niet alleen de tijd. Wij zijn geen kunstenaars, maar streven ons leven lang naar functionele schoonheid. In lijn met de traditie van de Nederlandse vormgeving, zijn wij van mening dat het concept het allerbelangrijkste is. In alles wat we doen streven wij ernaar om aan de hoogst mogelijke standaarden te voldoen. Als dat betekent dat we de manier waarop dingen normaliter worden gedaan moeten veranderen, dan zij dat zo. Wij respecteren tradities, maar dagen standaardconventies uit. Wij zijn LEFF amsterdam, klokmeesters sinds 2011. Het is dus meer dan simpelweg een klok. Voor welke klok je ook kiest, hij is hoe dan ook een aanwinst voor welke ruimte dan ook. Denk bijvoorbeeld aan je woonkamer, hal of slaapkamer. 

Kies jouw klok van LEFF amsterdam

LEFF amsterdam heeft verschillende klokken in het assortiment die variëren van wandklokken tot klokken voor op tafel. Ook voor jouw huis vind je ongetwijfeld een mooie designklok. Bovendien kun je bij LEFF amsterdam ervan op aan dat de producten van topkwaliteit zijn. Aan de productie van de klokken wordt veel zorg besteed. Dit is een bijzondere eigenschap, omdat het over het algemeen niet eenvoudig is om een mooie klok te vinden die ook nog eens jarenlang meegaat. Bij LEFF amsterdam ben je daarvoor dus aan het juiste adres! Iedere klok wordt uitgebreid getest en gaat dan pas de doos in. De doos is overigens prachtig, waardoor het echt een cadeautje is om een LEFF amsterdam klok te ontvangen. Natuurlijk is ook de klok zelf een pronkstuk in huis. Neem bijvoorbeeld een klok uit de One serie van Wiebe Teertstra. Zo'n klok is een prima combinatie tussen een simpele wijzerplaat die jou op een mooie manier de tijd laat zien. En wat dacht je van de Tube serie? Deze serie bestaat uit een klok en een bijpassende speaker. Zo ben je bij de tijd en heb je altijd je favoriete muziek bij je. Zo kunnen we nog wel even doorgaan over het complete assortiment van dit designlabel.

LEFF amsterdam bij Flinders

Flinders is officieel dealer van LEFF amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten van LEFF amsterdam kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van LEFF amsterdam gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven