Naar boven

Studio Ditte Robot

Heeft je kind een voorliefde voor robots of ben je er zelf misschien helemaal gek van? Neem dan eens een kijkje in de Studio Ditte Robot collectie. In deze collectie vind je alle producten die je nodig hebt om een kinderkamer om te toveren tot een kamer vol robots. Nou wordt dat misschien iets te veel van het goede, maar je kunt natuurlijk ook een keuze maken tussen een van deze producten. Het Studio Ditte Robot behang kun je gebruiken om een of meerdere wanden te voorzien van robots. Leuk detail: elke robot ziet er anders uit en lijkt een eigen karakter te hebben. En het zijn er nog al wat. Zo weet je in elk geval zeker dat het een gezellige boel wordt in je huis. Wil je meer robots zien? Bekijk dan de gehele collectie. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Studio Ditte designs

Studio Ditte is een Nederlands designmerk dat is opgericht in 2005 door Marieke Dirks, Natasja Heesbeen en Endry van Zwam. De specialiteit van Studio Ditte zit hem in de mooie prints die je terugvindt op de dekbedovertrekken, de kussens en het behang. Zij streven ernaar om iets toe te voegen aan de wereld van de consument en het alledaagse iets extra’s te geven. Dat kan een mooi verhaal zijn in het product, een onderwerp uit een andere cultuur of een draai die je aan het denken zet. Studio Ditte is naast producent van behang ook een ontwerpbureau dat zich richt op conceptontwikkeling en productvormgeving. Dat verklaart meteen waarom er zulke mooie ideeën tot stand komen die worden verwerkt in hun producten.

Studio Ditte dekbedovertrekken van formaat

Slaap je graag onder het gezelschap van een stel kleurrijke robots? Dan mag het Studio Ditte Robot dekbedovertrek adult absoluut niet ontbreken in je slaapkamer. Om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten, raden we je aan dit dekbedovertrek op 40 graden te wassen. Gelukkig kun je hem ook in de droger doen zodat je dit dekbedovertrek niet lang hoeft te missen in je bed. Studio Ditte heeft uiteraard ook aan de kleintjes onder ons gedacht. Daarom vind je in deze collectie ook het Studio Ditte Robot dekbedovertrek junior. Het is in elk geval zeker dat dit dekbedovertrek een vrolijke aanwinst is door alle kleuren die erin zijn verwerkt. Alle dekbedovertrekken uit deze serie zijn gemaakt van 100% katoen.

Studio Ditte Robot bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. Dat betekent dat wij elk product uit de Studio Ditte Robot collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.