Naar boven

Hoe breng je Studio Ditte behang aan?

Flinders biedt Studio Ditte behang in verschillende patronen en ontelbare kleuren, zoals het Studio Ditte Vogelhuisjes behang en het Studio Ditte Werkauto behang. Iedere print is gedrukt op vliesbehang, een sterke behangsoort die bijna nooit scheurt. Studio Ditte behang is van hoge kwaliteit, eenvoudig afwasbaar en gemakkelijk op de muur aan te brengen. Ook als je nog nooit hebt behangen, zal deze taak je gemakkelijk afgaan. Je hebt namelijk geen behangtafel nodig maar je smeert het plaksel gewoon op de muur. Bovendien vlekt het behang niet en kun je het ook gemakkelijk weer verwijderen. Volg onderstaande aanwijzingen en het Studio Ditte behang zit binnen no-time op je muur!

Benodigdheden

 

Gebruiksaanwijzing

  1. Breng de behanglijm direct op de wand aan met de roller. Werk in rechte banen van boven naar beneden, waarbij je aan beide zijden een marge van 15 centimeter neemt. Dit is om te voorkomen dat de lijmroller reeds aangebrachte banen raakt. Bij een houten ondergrond kun je beter het Studio Ditte behang insmeren in plaats van de muur, zodat de lijm niet te snel in het hout trekt.
  2. Breng het Studio Ditte behang direct aan op de wand. De banen moeten strak tegen elkaar aangeplakt worden. Strijk het behang glad met een zachte doek en gebruik een naadroller om de naden aan te drukken.
  3. Snijd het Studio Ditte behang op maat af met een stanleymes. Gebruik, indien nodig, een behangliniaal.
  4. Veeg alle overtollige lijmresten met een vochtige doek van het Studio Ditte behang, voordat de lijm droog is.
 

Welk Studio Ditte behang past bij jou?

Het kiezen van het juiste behang is een lastige taak. Er worden zoveel leuke kleuren en prints aangeboden! Belangrijk is dat je een kleur kiest die past bij de meubels in de kamer waar het behang komt te hangen. Studio Ditte behang heeft veel vrolijke en drukke prints, zoals het Auto behang en het Studio Ditte Theelepeltjes behang. Laat je daar niet door afschrikken! Zo’n print is ideaal om één muur in de kamer eruit te laten springen. Voor een jongenskamer is het Studio Ditte Werkauto behang of het Robot behang geweldig. Heb jij een dochter? Die is vast dol op het Studio Ditte Bloemen behang! De zachte pasteltinten van dit Studio Ditte behang geeft de meisjeskamer een lieve uitstraling.

Knap staaltje Studio Ditte behang

Kun je niet kiezen tussen het Studio Ditte Auto behang en het Werkauto behang? Of wil je weten hoe het Sloophout (wit) behang op de muur van jouw woonkamer zou staan? Vraag bij onze afdeling Klantadvies een staaltje aan van het Studio Ditte behang waar jij over twijfelt. Deze wordt binnen enkele dagen thuisgestuurd zodat je deze tegen de te behangen muur kunt houden. Doe dit bij daglicht om het beste beeld te krijgen.

Studio Ditte behang bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio Ditte. Dat betekent dat wij elk Studio Ditte behang kunnen leveren en dit rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek Studio Ditte behang en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de fabrikant. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast Studio Ditte behang verkoopt Flinders ook behang van Ferm Living, Graham & Brown en NLXL.