Naar boven

HAY design

HAY is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast plaids heeft HAY ook prachtige barkrukken, banken en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen (hout, katoen). Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

HAY Plus 9 plaid

De HAY Plus 9 plaid dankt zijn naam aan de vele pluspunten van dit ontwerp. Zo is deze HAY plaid zacht, warm en wollig. Zonder te kriebelen! Ook heeft de HAY plaid een vrolijke bedrukking waarin het plusteken centraal staat. Dankzij de contrasterende kleuren die in de print samenkomen, zoals oranje en paars, heeft de HAY plaid een hippe uitstraling. Omdat hij verkrijgbaar is in paars, roze en oranje, is er altijd een HAY plaid die bij jouw meubels past. De afmetingen zijn 145 centimeter bij 210 centimeter. Je kunt je dus gerust met z’n tweetjes in een HAY plaid wikkelen. Het is ons een raadsel waarom hij een negen in zijn naam heeft staan – wat ons betreft verdient deze plaid namelijk een dikke tien!

HAY plaids bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elk HAY plaid kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek HAY plaid en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HAY. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Naast plaids heeft HAY prachtige eetkamerstoelen, barkrukken, tafels, bijzettafels en banken.

HAY