Over HAY design

Het Deense merk HAY design werd in 2002 door Rolf en Mette Hay opgericht met als doel om hoogwaardig en betaalbaar design te creëren zodat iedereen van design kan genieten. Het label is in een korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste designlabels en is ook binnen Nederland erg populair. Het bedrijf dankt deze populariteit grotendeels aan de About a Chair stoelencollectie van Hee Welling, maar biedt ondertussen nog veel meer. De collecties van HAY zitten vol meubels, lampen en accessoires die door internationale en getalenteerde ontwerpers worden ontworpen. Bij HAY maken ze gebruik van natuurlijke, duurzame materialen en dit merk onderscheidt zich door een fris en vrolijk karakter. In het geval van de plaids van HAY is dat natuurlijk geen fris maar een warm (en vrolijk) karakter.

Plaids van HAY: met of zonder patroon?

In de collectie plaids van HAY vind je zowel effen plaids als plaids met een patroon. De HAY Mohair plaid 180x120 met zijn luxueuze mis van mohair en merinowol heeft een dikke, getufte textuur. Voor de contraststrepen van het plaid zijn gekozen voor warme tinten die perfect bij herfstachtig en winters weer passen en zorgen voor een knusse sfeer in huis. Ben je op zoek zijn naar een mega zachte plaid? Kijk dan eens naar de Mohair plaid 180x120 van HAY. Deze bestaat voor 70% uit Mohair en voor 30% uit merinowol die samen voor 100% warmte en comfort zorgen. Deze plaid is daarnaast verkrijgbaar in een tijdloos, gestreept patroon en is in een aantal warme en zachte kleuren verkrijgbaar. Welke plaid van HAY is jouw favoriet?

HAY plaids bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle plaids van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HAY. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY
Filters
Productsoort
Bedsprei Plaid Schapenvacht
Kleur
Op voorraad
Categorie
Prijs
>>
<<
   
Update