HAY: tijdloos, minimalistisch design

HAY zag pas in 2003 het licht, maar is ondertussen al jarenlang een gerenommeerd merk in meubelland. Naast kasten, stoelen, en tafels, heeft HAY ook een groot assortiment met accessoires als kapstokken, haken en kussens. HAY heeft de ambitie om eigentijds meubilair te maken met oog voor het moderne leven en geavanceerde industriële producten. Doordat HAY samenwerkt met getalenteerde, creatieve ontwerpers, kunnen zij elk jaar weer een vernieuwende collectie laten zien. Deze ontwerpers halen hun inspiratie uit de stabiele structuren van de architectuur en de dynamiek van de mode. De collectie van HAY biedt mogelijkheden om je woning compleet, tijdloos en bijzonder mooi in te richten. Dit Deense merk past volledig thuis in de Scandinavische woonstijl.

HAY Raw vloerkleden

Een vloerkleed is een perfecte manier om een kamer een warmere uitstraling te geven. Zeker het Raw vloerkleed is door zijn veelzijdigheid hier ideaal voor. Het Raw vloerkleed 140x200 van HAY is bijvoorbeeld heel goed te gebruiken om een woonkamer een gezellige uitstraling te geven. Voor grotere ruimtes is het Raw vloerkleed 200x300 weer heel geschikt door zijn grote afmeting. Door de subtiele kleuren en de lange speelse franjes aan de uiteinden van het vloerkleed voegen ze sfeer en warmte toe aan elk interieur. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een afmeting kiezen, een goede plek vinden voor het Raw vloerkleed en te bepalen welke kleur jou het meest aanspreekt.

HAY Raw bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Raw collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.