HAY Colour Crate

Ze behoren inmiddels tot een van de meest populaire productcollecties van HAY en dat is niet zo gek… We hebben het over de Colour Crate kratten. Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog, dus of je het nou liever rustig houdt of uitpakt; bij deze serie zit je goed. Ook kun je de keuze maken om te combineren met verschillende maten en kleuren. Ga je bijvoorbeeld voor allerlei verschillende kleuren of kies er een paar en maak je daar een mix mee. Of liever een wat rustiger geheel, waarbij je kiest voor maar één kleur en die overal laat terugkomen. Kortom: je kunt met de opbergers van HAY alle kanten mee op! Waar ga jij voor?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

HAY Colour Crate

HAY is een Deens merk dat we inmiddels bijna allemaal wel kennen. Niet gek ook, want het merk groeide sinds de start in 2002 uit tot een groot en bekend designlabel. Wat wil je ook, met zulke fijne producten? De Colour Crate is eigenlijk het perfecte voorbeeld van een typisch ‘HAY product’. Waarom dat is? Ten eerste, de kleur. Die is lekker fel en daarom zijn de kratjes erg opvallend. Net als veel van de andere HAY items. HAY is opgericht in 2002 door Mette en Rolf Hay. Het designlabel is groot geworden met de About a Chair collectie van ontwerper Hee Welling, maar daar hield het succes van het Scandinavische merk HAY natuurlijk niet bij op. Lees hier tips voor een opgeruimd huis.

HAY Colour Crate

De kratjes uit de HAY Colour Crate collectie zijn van alle markten thuis. Ze zien er, zoals eerder ook al benoemd, ten eerste heel leuk uit door de vrolijke kleuren, maar zijn daarnaast ook heel praktisch in gebruik. Je kunt ze bijvoorbeeld gewoon inklappen en heel makkelijk opbergen. Ook zijn de kratjes stapelbaar. Kortom: het is de droom van ieder opgeruimd persoon. Toiletrollen, kantoorspullen, speelgoed of vers fruit en groente? Wat je er uiteindelijk in opbergt laten we helemaal aan jou, maar dat je interieur er mooier, opgeruimder en stijlvoller van wordt is een absolute zekerheid. De krat is er in twee maten: de Colour Crate opberger S en de Colour Crate opberger M.

HAY Colour Crate collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de HAY Colour Crate collectie. Dat betekent dat wij elk product uit de HAY Colour Crate collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de HAY Colour Crate collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de HAY Colour Crate collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.