Naar boven

Actie: -10% op voorradige producten uit de Palissade collectie van HAY

Je ontvangt nu 10% korting op alle voorradige producten uit de Palissade collectie van HAY.

Design van HAY

In 2002 werd het Deense merk HAY opgericht. Hun ambitie? Hedendaagse meubels maken. En het doel dat HAY toen voor ogen had is nog steeds hetzelfde: designmeubels ontwerpen die voor iedereen en voor ieder interieur toegankelijk zijn. Nationaal én internationaal, voor de meest industriële interieurs en exact de tegenovergestelde stijlen. Inmiddels werkt HAY samen met een groot aantal ontwerpers waaronder Depping & Jørgensen, Silo Studio en Thomas Jenkins. En dat zijn slechts enkele namen van de grote groep getalenteerde mensen met wie HAY samenwerkt. In 2011 won HAY het Dutch Design Award voor de Best Consumer Product, voor de Scholten & Baijngs collectie. En net als de vele ontwerpers, is dit slechts een van de vele prijzen die HAY won met zijn design.

Driehoekige HAY Triangle Leg tafels en banken

Soms zijn houten eettafels en bijpassende banken oubollig en soms exact het tegenovergestelde. Benieuwd naar het bewijs van deze stelling? Neem dan snel een kijkje bij de Triangle Leg Table tafel en de Triangle Leg Bench bank. De HAY Triangle Leg collectie blinkt uit in zijn eenvoud en de driehoekige poten zijn daar het eerste voorbeeld van. Daarnaast zorgen de afgeronde hoeken bij de Triangle Leg Table tafel voor een vriendelijke en verrassend lichte uitstraling ondanks dat de tafel gemaakt is van massief eikenhout. En als de tafel Peppie is, dan is de bijpassende Triangle Leg Bench bank Kokkie. Als kers op de taart zijn de tafel en de bank verkrijgbaar in twee maten, zodat je zelf kunt bepalen hoe groot jouw dinerfeestjes worden.

HAY Triangle Leg bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Triangle Leg collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.