Naar boven

Actie: -10% op voorradige producten uit de Palissade collectie van HAY

Je ontvangt nu 10% korting op alle voorradige producten uit de Palissade collectie van HAY.

Over HAY design

HAY is een Deens designlabel dat in 2002 het levenslicht zag. Dit hippe designlabel werd door Rolf en Mette Hay opgericht met als doel om mooi en hoogwaardig design aan zoveel mogelijk mensen aan te bieden. Hiervoor werkt HAY met internationale en getalenteerde ontwerpers samen die de moed hebben Deense klassiekers uit de jaren 50 te onderzoeken, te verbeteren en tot eigentijds design te maken. De meubels, lampen en accessoires van HAY onderscheiden zich dan ook door een fris en kleurrijk karakter en het gebruik van natuurlijke materialen en strakke lijnen. De producten van HAY zijn tijdloos en veelzijdig waardoor je ze goed kunt combineren in verschillende ruimtes. Dit zie je goed terug in de kastencollectie van HAY. 

Sterk stukje staal: kasten van HAY

De kasten uit de kasten collectie van HAY zijn tijdloos en veelzijdig maar wist je ook dat deze kasten ontzettend stevig en sterk zijn? Bijna iedere kast uit deze collectie is voorzien van een stalen of aluminium basis waardoor ze aardig wat gewicht kunnen dragen. Handig wanneer je je favoriete boekenserie of prachtige collectie woonaccessoires een mooi plekje wilt geven. Voor dit soort waardevolle spullen raden we je de HAY Eiffel Square 4 stellingkast aan. Deze moderne kast van aluminium is ontworpen door Depping & Jorgensen en heeft zowel een eenvoudig als elegant ontwerp. Deze open kast is voorzien van een brede basis en vier, stevige planken waardoor je meer dan genoeg draagvlak hebt voor al je fijne spulletjes. 

HAY kasten bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle kasten van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact  met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HAY. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. 

HAY