Naar boven

HAY en de gevestigde orde

Het Deense merk HAY is relatief nieuw onder de gevestigde designlabels. Toch heeft het Scandinavische merk in de korte tijd tussen de oprichting in 2003 en nu al een onuitwisbare indruk gemaakt op de designindustrie. Zo zijn de About A Chair stoelen inmiddels niet meer weg te denken uit de bekende stoelenreeksen, en ook textiel als kussens, dekbedden en theedoeken heeft een plekje gevonden bij menig designliefhebber. De missie van HAY is het ontwerpen van betaalbaar design, gebaseerd op de Deense meubels uit de jaren ’50 en ’60 maar met een eigentijdse twist. Door inspiratie op te doen in de architectuur en samenwerkingen aan te gaan met spraakmakende figuren, is HAY klaar voor het moderne leven. Een HAY kast is hier, op zijn beurt, het beste bewijs van.

HAY kast volgens New Order

Sinds de digitale revolutie lezen we de krant op een tablet, luisteren we overal muziek en staan onze schrijfsels online. We hebben daarom nog maar nauwelijks kastruimte nodig voor onze administratie, video’s en fotoalbums. De HAY kast uit de New Order familie is het antwoord op deze ‘revolutie’. Omdat iedereen anders bewaart, is een standaard HAY kast niet meer toereikend. Ben je op zoek naar een kast voor je lievelingsboeken, maar wil je ook rommel verbergen? Dan is de HAY New Order boekenkast met deuren 100 cm charcoal iets voor jou. En ben je op zoek naar een vrolijke scheidingswand, waar je ook al je keukenspullen in kwijt kan? Kijk dan naar de HAY New Order kast met 6 bakken 200 cm yellow. Zit jouw ideale HAY kast er niet bij? Niet getreurd, dan ontwerp je die kast gewoon zelf.

Hout blijft goud

Vind jij een HAY kast met moderne uitstraling maar niets? Geen zorgen, de HAY Woody Low kast voldoet aan al jouw verwachtingen. Deze praktische HAY kast heeft drie legplanken, drie kolommen en is gemaakt van eikenhout en gepoedercoat staal. Het stevige materiaal maakt dit de ideale HAY kast voor in de kinderkamer of woonkamer, want hij kan wel tegen een stootje! Heb je nog veel meer op te bergen, dan biedt de HAY Woody High kast of de Woody Columnn High kast wellicht uitkomst. Met een hoogte van bijna twee meter kun je hier van alles in kwijt! En zoek je tot slot een meer bescheiden HAY kast, dan vind je de Woody Column Low kast waarschijnlijk wel mooi.

HAY kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke HAY kast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY kast en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem contact op per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een HAY kast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY