Naar boven

HAY design

In 2003 is het designlabel HAY opgericht. Sindsdien is het uitgegroeid tot een ongekend populair merk en dat is niet zonder reden. HAY heeft ontwerpen die uniek en tijdloos zijn. De oprichters Rolf en Mette Hay hechten veel waarde aan ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Deze worden in een nieuwe jasje gestoken en komen terecht in de collecties van HAY. De kwaliteit is altijd in orde en de producten hebben een goede prijs. De ontwerpers van HAY hebben alle vrijheid om hun creativiteit te gebruiken in nieuw design. De mooiste creaties ontstaan hierdoor. De collectie van HAY is gevarieerd met een breed assortiment prachtige designaccessoires en -meubels. De producten zijn opvallend en een echte aanvulling in je interieur.

De ideale HAY bureaustoelen

Het merk HAY staat voornamelijk bekend om hun functionele producten. In combinatie met stijlvolle designs worden telkens de mooiste items geproduceerd. Het gaat volgens HAY in het leven om genieten en dat betekent ook van de kleine dingen. De producten van HAY zijn er om je hierbij te helpen. De About a Chair AAC53 bureaustoel van HAY is hier een voorbeeld van. De bureaustoel zit zeer comfortabel waardoor je je plek het liefst niet wilt verlaten. Zo kun je urenlang achter je bureau werken. Geen afleiding, want het strakke design past perfect in elke inrichting. De bureaustoel is een echte favoriet. Zie jij de bureaustoel van HAY al bij je thuis of op kantoor staan?

HAY bureaustoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY bureaustoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY