Over HAY

Het Deense designlabel HAY werd in 2002 door Mette en Rolf HAY opgericht met als missie om mooi en hoogwaardig design aan zoveel mogelijk mensen aan te bieden. Ze werken sindsdien hard aan de weg om deze visie te verwezenlijken. Het designlabel werd groot door de About a Chair collectie en is sindsdien beroemd door haar meubels, lampen en bureaustoelen. Deze worden ontworpen door internationale, getalenteerde en gerenommeerde ontwerpers die de moed hebben om Deense klassiekers uit de jaren 50 te onderzoeken, te verbeteren en in een compleet nieuw jasje te steken. De designproducten zijn gemaakt van natuurlijke materialen en onderscheiden zich door een fris, kleurrijk en tijdloos karakter waardoor je deze met vrijwel iedere stijl kunt combineren. Dit maakt onder andere de serie bureaustoelen van HAY bij uitstek geschikt voor in een werkruimte. Openbaar of aan huis. De keuze is aan jou.

Voor iedere werkruimte: HAY bureaustoelen

De bureaustoelen van HAY zijn zo ontworpen dat ze in elke werkruimte passen. Het maakt niet uit welke interieurstijl je voorkeur heeft en of je in een openbare werkruimte of thuis een werkplek creëert. Zo past de About a Chair AAC53 soft bureaustoel a> bij een werkplek aan huis, maar ook in een kleinschalig kantoor of in een openbare werkruimte. Deze bureaustoel is zichtbaar comfortabel en blijft door de strakke lijnen professioneel ogen. Maak je lange uren en ben je op zoek naar nog meer comfort? Dan kunnen we je de About a Chair AAC152 Soft Duo bureaustoel van HAY van harte aanbevelen. Deze bureaustoel ademt comfort waardoor je urenlang kunt zitten zonder enige klachten te ervaren. Die afleiding kunnen we namelijk niet gebruiken.

HAY bureaustoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle bureaustoelen van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HAY. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY
Filters
Hoofdcategorie
Productsoort
Bureaustoel
Kleur
Op voorraad
Prijs
>>
<<
   
Update