HAY design

In 2002 werd het Deense merk HAY opgericht. Hun ambitie? Hedendaagse meubels maken. En het doel dat HAY toen voor ogen had is nog steeds hetzelfde: designmeubels ontwerpen die voor iedereen en voor ieder interieur toegankelijk zijn. Nationaal én internationaal, voor de meest industriële interieurs en exact de tegenovergestelde stijlen. Inmiddels werkt HAY samen met een groot aantal ontwerpers waaronder Depping & Jørgensen, Silo Studio en Thomas Jenkins. En dat zijn slechts enkele namen van de grote groep getalenteerde mensen met wie H AY samenwerkt. In 2011 won HAY het Dutch Design Award voor de Best Consumer Product, voor de Scholten & Baijngs collectie. En net als de vele ontwerpers, is dit slechts een van de vele prijzen die HAY won met zijn design.

Stijlvolle HAY Rebar bijzettafels

Zoek je nog dat ene meubel waar geen enkel huis zonder kan? Zo'n tafeltje dat je moeiteloos verplaatst en áltijd van pas komt, wat je er ook op wil zetten? Look no further: dit is de HAY Rebar Tray bijzettafel 45. Dit is een van de vele varianten van de Rebar bijzettafelcollectie en er is een woord dat deze collectie het beste omschrijft: balans. De ene textuur combineren met de ander en de ene vorm als tegenhanger van de ander. Marmer, metaal en staal: drie verschillende materialen die verrassend mooi samengaan. Combinaties die je zelf nooit bedacht had, maar waarvan je heel blij bent dat Sylvain Willenz dat wél heeft gedaan.

HAY Rebar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Rebar collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.