HAY spiegels

Een HAY spiegel leidt de aandacht af van jezelf. Je probeert naar je spiegelbeeld te kijken, maar bent al gauw afgeleid door de spiegel zelf. Designmerk HAY heeft duidelijk veel tijd en energie gestoken in het creëren van de mooiste collectie spiegels. Neem nu de HAY Strap spiegel 50 cm : dit ronde prachtexemplaar is dankzij de rubberen draagband eenvoudig op te hangen. Het is een kwestie van een haakje in de muur schroeven, en de spiegel klaar voor gebruik. De simpele vormgeving zorgt voor een retro look, maar past tegelijkertijd in elke interieurstijl. De ronde spiegel met band is nog eens een slim staaltje design van HAY. Bekijk snel de collectie spiegels van HAY.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Deens design van HAY

Het designlabel HAY is pas enkele jaren oud (opgericht in 2003), maar is nu al dé naam die je te binnen schiet als je denkt aan Scandinavisch design. Hoe doen ze dat toch? Het geheim van HAY zit hem in de succesvolle samenwerking met verschillende designtalenten. Scholten & Baijings, Hee Welling, Leif Jorgensen en Jakob Wagner zijn zomaar wat namen van ontwerpers die producten voor HAY hebben ontworpen. En dat zijn zeker niet de eerste de beste designers. Omdat de ontwerpers alle vrijheid krijgen in het designproces, bestaat de collectie van HAY uit een gevarieerde en kleurrijke productenmix. De HAY design spiegels zijn een knipoog naar de traditionele kapspiegel.

de HAY Strap spiegel

De design spiegels van HAY zijn kinderlijk eenvoudig, en tegelijkertijd zitten ze vol prachtige details. Ronde, geometrische en vierkante vormen wisselen elkaar af. Neem bijvoorbeeld de HAY Strap spiegel 70 cm, die van een wandspiegel iets bijzonders maakt. In de HAY Strap spiegel wil je wel blijven kijken. Gelukkig kan deze spiegel overal met je mee, naar waar je maar wilt. De ronde spiegel is makkelijk op te hangen door zijn draagband. Het design geeft de Strap een mooie retro-look. De HAY Strap spiegel is ideaal voor in de hal, woonkamer of slaapkamer. En dat kan allemaal, zolang er maar een haakje hangt. Een ronde spiegel van HAY lokt gegarandeerd je bewondering uit.

HAY spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke spiegel van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY spiegel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je HAY spiegel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.