Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Deens design van HAY

Het designlabel HAY is pas enkele jaren oud (opgericht in 2003), maar is nu al dé naam die je te binnen schiet als je denkt aan Scandinavisch design. Hoe doen ze dat toch? Het geheim van HAY zit hem in de succesvolle samenwerking met verschillende designtalenten. Scholten & Baijings, Hee Welling, Leif Jorgensen en Jakob Wagner zijn zomaar wat namen van ontwerpers die producten voor HAY hebben ontworpen. En dat zijn zeker niet de eerste de beste designers. Omdat de ontwerpers alle vrijheid krijgen in het designproces, bestaat de collectie van HAY uit een gevarieerde en kleurrijke productenmix. Wat dacht je van de Bent Wood Mirror spiegel? Deze HAY spiegel is een knipoog naar de traditionele kapspiegel, uitgevoerd in neutraal of gekleurd eiken- en beukenhout.

Vormenspel

De spiegels van HAY zijn kinderlijk eenvoudig, en tegelijkertijd zitten ze vol prachtige details. Ronde, geometrische en vierkante vormen wisselen elkaar af. Neem bijvoorbeeld de Mirror Mirror spiegel rond, die van een handspiegel iets bijzonders maakt dankzij het handvat van messing. Een andere mooie HAY spiegel is de Mirror Mirror spiegel vierkant, voorzien van een zwart aluminium handvat. Naast deze handzame formaten bevat de HAY spiegel collectie ook een paar grote geometrische spiegels. Een HAY spiegel lokt gegarandeerd je bewondering uit.

HAY spiegel aan het rek

Je kunt een HAY spiegel natuurlijk ophangen aan de wand. Maar heb je wel eens nagedacht over andere mogelijkheden om een spiegel te bevestigen? Een optie is bijvoorbeeld om een HAY spiegel te bevestigen aan het HAY Pinorama wandrek. Dit multifunctionele wandrek biedt plaats aan alles wat je maar bij de hand wilt hebben in bijvoorbeeld je hal. En dan kan een HAY spiegel natuurlijk niet ontbreken. De Pinorama Mirror spiegel large en de Pinorama Mirror spiegel small zijn speciaal ontworpen om met haakjes aan het Pinorama rek op te hangen. Deze HAY spiegels zijn dus mooi en tegelijkertijd praktisch in gebruik.

HAY spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke spiegel van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY spiegel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je HAY spiegel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY