Naar boven
Sorteren op

1-36 van 70 producten

Design van HAY

Het hippe designlabel HAY werd in 2002 door Rolf en Mette Hay opgericht met als doel mooi en hoogwaardig design aan zoveel mogelijk mensen aanbieden. Het designlabel brak door met de About a Chair stoelencollectie van Hee Welling en kent inmiddels talloze collecties vol frisse en kleurrijke meubels, lampen en accessoires. Deze producten van HAY zijn veelal geïnspireerd op Deense klassiekers die verbeterd en getransformeerd zijn tot hoogwaardige en tijdloze items. HAY werkt hiervoor met internationale, getalenteerde en moedige designers samen. De meubels, lampen en accessoires van HAY zijn veelzijdig en zijn dan ook in iedere ruimte te plaatsen. Welke interieurstijl je ook hanteert. Deze stijlelementen zie je onder andere goed terug in de lampencollectie van HAY. 

Stijlvolle lampen van HAY 

De lampencollectie van HAY bevat veel verschillende, stijlvolle hanglampen, tafellampen, bureaulampen en wandlampen. Eén hanglamp die er met kop en schouders bovenuit steekt, is de Marble hanglamp LED van HAY. Deze halfronde hanglamp is ontworpen door Sebastian Wrong en gemaakt van marmer en kunststof. Dit geeft de lamp een luxueuze en bijzondere uitstraling. Deze hanglamp heeft een vlakke lichtbron die zowel naar boven als naar beneden schijnt. Hierdoor wordt de rand van de lampenkap verlicht waardoor het marmeren patroon extra goed naar voren komt. Op zoek naar een opvallend ontwerp? De Bonbon hanglamp van HAY is daar een perfect voorbeeld van.

HAY lampen bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle lampen van HAY kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HAY. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. 

HAY
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Bureaulamp Hanglamp Klemlamp LED lamp Lichtbron Lichtsnoer Plafondlamp Spot Tafellamp Vloerlamp Wandlamp
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad