Naar boven

HAY vloerkleden

De mooiste vloerkleden vind je in de HAY vloerkleden collectie. Bekend is de HAY Pinocchio serie die is gemaakt van 100% wol uit Nepal. Deze prachtige vloerkleden van HAY zijn er in verschillende kleuren en formaten. Echt een juweeltje in huis. Uniek is ook de HAY Dot Carpet serie van het Nederlandse duo Scholten & Baijings. Geometrische figuren en felle kleuraccenten kenmerken deze vloerkledenreeks. Deze vloerkleden vallen op, maar op een besheiden manier. Sinds 2013 is er ook een heuse papieren vloerkledenlijn, HAY Paper Carpet, eveneens van Scholten & Baijings. Echt waar, deze kleden zijn gemaakt van papier! Maar maak je geen zorgen, want ze zijn ijzersterk en zien er bijzonder mooi uit. Ben je toch op zoek naar wat anders? Kijk dan eens naar de collectie HAY Peas vloerkleden. Lekker zacht en hoogpolig. Daar kun je uren in vertoeven.

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en -meubels. Neem bijvoorbeeld de collectie HAY vloerkleden. Deze collectie bestaat uit vloerkleden die uniek zijn qua design, maar ook het materiaalgebruik is verrassend.

Opvallende HAY vloerkleden

De collectie HAY vloerkleden wordt gekenmerkt door kleden die warm én opvallend zijn. Neem bijvoorbeeld het HAY Pinocchio vloerkleed 90cm. Dit vloerkleed is een echte eyecatcher voor in je interieur. Het lijken net allemaal kauwgomballen of zijn het toch andere snoepjes? Hij fleurt in ieder geval je interieur op! Het is net alsof je naar een schilderij kijkt: het Colour Carpet 01 vloerkleed 170x240 van HAY. Dit vloerkleed zorgt voor een kleurrijke explosie en is hartstikke sfeervol. Het kleed is gemaakt van 100% Nieuw Zeelandse wol en de onderkant is van 100% katoen. Tot slot stellen we je graag voor aan het papieren vloerkleed van HAY: het Paper Carpet Lipstick Red vloerkleed 80x200. Dit voerkleed is zoals de naam al doet vermoeden gemaakt van 100% papier. Je hoeft niet bang te zijn dat dit vloerkleed uit elkaar scheurt, want de onderkant heeft een rubberen coating. Zo blijft het vloerkleed goed op zijn plaats liggen. Voor welk vloerkleed uit de collectie HAY vloerkleden ga jij?

HAY vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY vloerkleden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek vloerkleed van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een vloerkleed van HAY, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY