Naar boven

Actie: -20% op alle CPH tafels en About a Chair Soft stoelen van HAY

Bij aankoop van elke CPH tafel en About a Chair Soft stoel van HAY ontvang je tijdelijk 20% korting.

Sorteren op

1-34 van 34 producten

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en -meubels. Neem bijvoorbeeld de collectie HAY vloerkleden. Deze collectie bestaat uit vloerkleden die uniek zijn qua design, maar ook het materiaalgebruik is verrassend.

Opvallende HAY vloerkleden

De collectie HAY vloerkleden wordt gekenmerkt door kleden die warm én opvallend zijn. Neem bijvoorbeeld het HAY Pinocchio vloerkleed 90cm. Dit vloerkleed is een echte eyecatcher voor in je interieur. Het lijken net allemaal kauwgomballen of zijn het toch andere snoepjes? Hij fleurt in ieder geval je interieur op! Het is net alsof je naar een schilderij kijkt: het Colour Carpet 01 vloerkleed 170x240 van HAY. Dit vloerkleed zorgt voor een kleurrijke explosie en is hartstikke sfeervol. Het kleed is gemaakt van 100% Nieuw Zeelandse wol en de onderkant is van 100% katoen. Tot slot stellen we je graag voor aan het papieren vloerkleed van HAY: het Paper Carpet Lipstick Red vloerkleed 80x200. Dit voerkleed is zoals de naam al doet vermoeden gemaakt van 100% papier. Je hoeft niet bang te zijn dat dit vloerkleed uit elkaar scheurt, want de onderkant heeft een rubberen coating. Zo blijft het vloerkleed goed op zijn plaats liggen. Voor welk vloerkleed uit de collectie HAY vloerkleden ga jij?

HAY vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY vloerkleden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek vloerkleed van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een vloerkleed van HAY, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY