Naar boven

Actie: -20% op selectie eettafels en eetkamerstoelen van HAY en -20% op voorradige items uit de Palissade collectie

Je ontvangt nu 20% korting op heel veel eettafels en eetkamerstoelen van HAY. De actie geldt t/m 31 oktober. Je profiteert ook van 20% korting op alle voorradige producten uit de Palissade collectie van HAY. 

HAY design

Het jonge designmerk HAY heeft al heel wat prachtige producten op de markt gebracht. De oprichters Rolf en Mette Hay staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje. Het Scandinavisch design kwam weer helemaal op de kaart. De ontwerpen zijn uniek en tijloos waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Het bescheiden prijskaartje en gebruik van kwalitatief goed materiaal zorgen ervoor dat het merk onmisbaar is geworden. Zo ook de CPH Deux 215 eetbank 200 met gebeitst beuken onderstel van HAY. De eetbank is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een compacte eetbank met een strak en modern design. Dit model is speciaal ontworpen voor een wat krapper appartement of een gezellige lunchroom. Hij is verkrijgbaar in vijf variaties zodat er voor iedereen een geschikt model bij zit.

Functionele, sfeervolle HAY eetbanken

Het merk HAY staat voornamelijk bekend om hun functionele producten. Ook zijn ze erg goed in een sfeer overbrengen via hun producten. HAY wilt iedereen laten genieten van elkaar en van de producten. Een eetbank zorgt voor gezelligheid aan tafel zonder twijfel! De Palissade eetbank van HAY is een compacte, moderne en lichte bank waar toch heel wat mensen op kunnen zitten. Het functionele aan deze eetbank is dat hij door het materiaal ook geschikt is voor buiten. De bank is makkelijk naar buiten te verplaatsen. Erg handig als de zon dan toch eindelijk begint te schijnen. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

HAY eetbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY eetbanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY