Naar boven

Actie: -20% op alle CPH tafels en About a Chair Soft stoelen van HAY

Bij aankoop van elke CPH tafel en About a Chair Soft stoel van HAY ontvang je tijdelijk 20% korting.

Sorteren op

1-36 van 41 producten

HAY

HAY is relatief nieuw in meubelland en zag pas in 2003 het licht. Ondanks haar jonge leeftijd heft HAY al heel wat prachtige designproducten op de mark gebracht. Neem nou de HAY DLM XL bijzettafel of de HAY Bella Coffee salontafel 60 cm. HAY is momenteel ongekend populair in Nederland en dat is niet zonder reden. De ontwerpen zijn altijd bijzonder en tijdloos. Een HAY bijzettafel waar dit duidelijk naar voren komt is de HAY Ray salontafel. De opvallende combinatie van het ronde tafelblad en het vierpotige onderstel zorgt voor een opvallende tafel die altijd past op elke plek in jouw interieur. HAY weet bekende ontwerpers aan zich te binden, zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. Het interessante is dat de ontwerpers nooit een opdracht meekrijgen. Ze worden volledig vrijgelaten wat resulteert in een brede collectie design meubels en woonaccessoires. Toch kun je hierin wel een lijn ontdekken. Kenmerkend voor HAY zijn innovativiteit, duurzaamheid en technische innovatie.

Combineren en serveren

Een bekende HAY bijzettafel is de HAY Tray salontafel. Kun je niet kiezen voor welke HAY bijzettafel je gaat? Kies dan voor meerdere exemplaren van deze elegante HAY bijzettafel. Deze tafels zijn eindeloos met elkaar te combineren. En, zoals de naam al aangeeft, is deze HAY bijzettafel dienblad en tafel ineen. De tafel is te verkrijgen in vier verschillende uitvoeringen: small square medium square, side table en coffe square. Allemaal even mooi! De tafel is gemaakt van gepoedercoat staal waardoor deze HAY bijzettafel zowel binnen al buiten te gebruiken is.

Continue beweging in je interieur met een HAY bijzettafel

De HAY Serve Table bijzettafel zwart small oogt in continue beweging te zijn. Dit heeft deze HAY bijzettafel te danken aan de dikke golvende rand van het tafelblad. Een HAY bijzettafel met een apart randje dus! Met deze tafel fleur je je woonkamer gelijk op. De poten van de tafel zijn van beukenhout en het blad is gemaakt van essenfineer. Leuk detail is dat de rand tevens van beukenhout is. Deze HAY bijzettafel heeft een diameter van 51 centimeter en een hoogte van 35 centimeter. De tafel is in zonder twijfel een echte toevoeging aan je interieur!

HAY bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke HAY bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY bijzettafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een HAY bijzettafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast bijzettafels heeft HAY ook de mooiste stoelen, tafels en vloerkleden.

HAY