Sorteren op

1-16 van 16 producten

HAY Arbour: een duurzame serie

HAY is een relatief ‘nieuw’ merk in de designwereld. Het werd opgericht in 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een razend populair label. De Arbour collectie werd ontworpen door Andreas Engesvik en Daniel Rybakken en is ontwikkeld vanuit een duurzaam perspectief. Het hout dat werd gebruikt voor het onderstel is FSC-gecertificeerd. Ook de bekleding is (voor de meeste varianten) duurzaam en voorzien van het EU-Ecolabel. Mooi design met een mooi verhaal, dus. Dat zit extra lekker! Alle stoelen en banken zijn tevens voorzien van het Nordic Swan Ecolabel, het officiële duurzaamheidslabel voor producten uit Scandinavische landen. Zo doe je iets goeds voor de planeet en maak je daarnaast ook je huis mooi.

De tijdloosheid van HAY Arbour

De HAY Arbour collectie bevat meubels die een tijdloos karakter hebben en voorzien zijn van de Scandinavische luxe en rust die eigenlijk iedereen wel in huis wil. De meubels uit de collectie zijn zowel geschikt voor in je eigen interieur als voor in horecaruimtes of kantoren. Wist je trouwens dat er inmiddels ook een eco versie is van sommige items? De Arbour Club fauteuil groen gelakt beuken bijvoorbeeld. Naast het mooie design zitten de banken en stoelen trouwens ook heel lekker. Ze zijn voorzien van heerlijke zachte kussens in de zitting en rugleuning. Probeer bijvoorbeeld maar eens uit de Arbour 3-zits bank geolied walnoot onderstel te komen…

HAY Arbour collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de HAY Arbour collectie. Dat betekent dat wij elk product uit de HAY Arbour collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de HAY Arbour collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de HAY Arbour collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.