Sorteren op

1-16 van 16 producten

Over HAY design

Het Deense designmerk HAY timmert al meerdere jaren met succes aan de weg in meubelland. Voor de oprichting van dit merk gaan we terug naar 2003. Rolf en Mette Hay zagen toentertijd het licht en hadden het idee om Deens design opnieuw op de kaart te zetten. Door het gevarieerde en diverse aanbod meubels, verlichting en accessoires, kun je vrijwel je complete interieur inrichten met Scandinavisch design. Van theedoeken tot plaids en van eetkamerstoelen tot wandkasten. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Kenmerkend voor deze designproducten is dat ze betaalbaar zijn, een bijzonder tijdloos design hebben en innovatief zijn. Dat laatste zie je ook terug in het feit dat HAY elk jaar weer haar assortiment verrijkt met de nieuwste ontwerpen. Van producten voor binnen- en buitengebruik tot producten voor privégebruik en de zakelijke sector. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat de ontwerpers van dit merk goed hun werk hebben gedaan, want de prijzen stromen binnen.

Perfecte te combineren: HAY Pyramid tafels en eetbanken

Hoe handig is het om een passende eetbank te hebben bij je HAY Pyramid tafel? Zo’n bank komt niet alleen goed van pas tijdens een diner aan je eettafel, maar doet het ook goed in je woonkamer tijdens een borrel of verjaardag. Zowel de eetbank als de tafel zijn in verschillende formaten en dessins verkrijgbaar waardoor je zelf eenvoudig de combinatie samenstelt die je mooi vindt. Hierdoor creëer je meer eenheid in een (woon)ruimte. Ga je toch liever voor wat meer diversiteit? Dan kun je eenvoudig andere stoelen aan de HAY Pyramid 01 tafel 200x75 neerzetten. Door het toegankelijke, klassieke en hedendaagse design kun je eenvoudig verschillende ontwerpen met elkaar combineren. Je hebt in deze serie telkens de keuze uit een zwart of beige onderstel in combinatie met onder meer gerookt eiken en helder gelakt.

HAY Pyramid bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Pyramid collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.