Naar boven

Actie: -20% op selectie eettafels en eetkamerstoelen van HAY en -20% op voorradige items uit de Palissade collectie

Je ontvangt nu 20% korting op heel veel eettafels en eetkamerstoelen van HAY. De actie geldt t/m 31 oktober. Je profiteert ook van 20% korting op alle voorradige producten uit de Palissade collectie van HAY. 

HAY design

HAY is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft HAY ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Tafelen aan de ronde HAY About a Table tafels

Haal je graag een beetje extra gezelligheid in huis tijdens het diner of een gezellig borrelavondje? Dan kun je het best kiezen voor een ronde tafel. Met de ronde About a Table AAT20 tafel 100 cm van HAY haal je direct een gezellige sfeer in huis. Door de ronde vorm voel je geen afstand tot degenen die tegenover je zitten. Aan een ronde tafel kan er ook niemand aan het hoofd zitten. Om je keuze nog wat moeilijker te maken, kun je ook kiezen voor een groter exemplaar: de HAY About a Table AAT20 tafel 128. Deze HAY About a Table tafel is niet alleen een elegante verschijning in je woning, maar hij staat ook nog eens hartstikke stevig op zijn voeten door het onderstel.

HAY About a Table bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY About a Table collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.