Naar boven

Actie: -10% op voorradige producten uit de Palissade collectie van HAY

Je ontvangt nu 10% korting op alle voorradige producten uit de Palissade collectie van HAY.

Meer over HAY

Het in 2002 opgerichte Deense designmerk HAY is relatief nieuw, maar nu al ongekend populair. HAY valt op doordat het merk ernaar streeft om eigentijds meubilair te creëren met oog voor modern wonen en geavanceerde industriële productie. Het Deense designmerk wordt geïnspireerd door de stabiele structuren van architectuur en de dynamiek van de mode. Door deze twee te combineren in producten van duurzame kwaliteit die een meerwaarde bieden voor de gebruiker, heeft HAY Deens design opnieuw op de kaart gezet. HAY staat bekend om rechtlijnige, functionele en esthetische designs en de HAY Standard issue collectie sluit hier naadloos op aan.

Back to basic

Het gezegde “less is more” is zeker van toepassing op de Standard Issue collectie van HAY. Als je naar de Standard Issue 5 Layer wandkast van HAY kijkt, zie je goed terug dat de inspiratie voor de collectie te vinden is in de onbewerkte functionaliteit van commerciële stellingsystemen. De vorm van deze stellingsystemen is opnieuw geïnterpreteerd met een scherper silhouet en een nieuw gevoel voor schaal met behoud van zijn sterkte en functie. De Standard Issue 3 Layer wandkast 120cm van HAY laat zien dat een wandkast niet veel nodig heeft om mooi voor het oog en functioneel te zijn.

HAY Standard Issue veelzijdige stellingsystemen

De eenvoud van de Standard Issue wandkasten zorgt er niet alleen voor dat ze heel functioneel zijn, het maakt de wandkasten ook bijzonder veelzijdig. De stellingsystemen van staal zijn speciaal ontworpen voor gebruik in zowel commerciële als huiselijke omgevingen en kunnen in kleinere groepen of juist van de vloer tot het plafond worden gemonteerd. Kortom, met een kast zoals de Standard Issue 3 Layer wandkast 90cm van HAY in huis of op kantoor kun je alle kanten op.

HAY Standard Issue bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Standard Issue collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.