HAY Fifty-Fifty

In de meeste gevallen verwijst de naam van een product naar een kenmerkende eigenschap van een product. Ook bij de HAY Fifty-Fifty collectie is dit het geval. De naam Fifty-Fifty is niet willekeurig gekozen, want deze slaat op het contragewichtsysteem. Het contragewichtsysteem creëert evenwicht tussen de twee delen van de lamp en zorgt ervoor dat de vloer- en tafellampen uit deze collectie goed in balans blijven. Sam Weller, de ontwerper van de Fifty-Fifty lamp, heeft veel kennis van fysica en engineering en dat is duidelijk terug te zien in het design van deze lampencollectie.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Over HAY

Het Deense HAY is een relatief nieuw designmerk. Ondanks dat het designmerk pas in 2002 is opgericht, is HAY al ongekend populair. HAY is ontstaan vanuit de ambitie om eigentijds meubilair te creëren met oog voor modern wonen en geavanceerde industriële productie. Haar populariteit heeft HAY te danken aan het feit dat de meubels, lampen en accessoires van het Deense designmerk een internationale uitstraling hebben en toegankelijk worden gemaakt voor een zo groot mogelijk publiek. HAY creëert rechtlijnige, functionele en esthetische ontwerpen in samenwerking met ’s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers en heeft daarmee Deens design weer opnieuw op de kaart gezet. De Fifty-Fifty lampencollectie in samenwerking met Sam Weller sluit hier goed bij aan en is een mooie aanvulling op de collectie van HAY.

HAY Fifty-Fifty kenmerkt zich door envoud en evenwicht

De lampen uit de HAY Fifty-Fifty collectie zijn stuk voor stuk elegante, eenvoudige lampen waarbij evenwicht de hoofdrol speelt. Of je nu kijkt naar de grote Fifty-Fifty vloerlamp LED van HAY of juist naar de kleine Fifty-Fifty klemlamp LED van HAY, alle designs draaien om eenvoud en evenwicht. De basis van de vloer- en tafellampen is gemaakt van gepoedercoat aluminium en staaldraad en heeft een neutrale grijze of zwarte kleur die goed past bij de eenvoudige en functionele uitstraling van Fifty-Fifty. Het contragewichtsysteem dat zorgt voor evenwicht tussen de twee delen van de lamp is de reden dat Fifty-Fifty zich onderscheidt van alle andere minimalistisch uitziende lampen.

Optimale functionaliteit

Naast eenvoud en evenwicht staat ook functionaliteit centraal in de Fifty-Fifty lampen van HAY. Gebaseerd op het idee om een multifunctioneel taaklampje te ontdoen van zijn fundamentele elementen, brengt Fifty-Fifty verfijnde, subtiele esthetiek in balans met optimale functionaliteit. De enkele draagarm is gemakkelijk te kantelen en te draaien met één hand, hierdoor is de HAY Fifty-Fifty bureaulamp LED van HAY de ideale lamp voor elke werkplek. Niet alleen de arm van de lamp kan je zelf in positie brengen, ook de felheid van het licht bepaal je zelf met de geïntegreerde touch-schakelaar.

HAY Fifty-Fifty bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Fifty-Fifty collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.