Naar boven

Actie: -10% op voorradige producten uit de Palissade collectie van HAY

Je ontvangt nu 10% korting op alle voorradige producten uit de Palissade collectie van HAY.

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk, en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos, en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en meubels. Een heel bekende serie van HAY is de AAC collectie met tal van verschillende stoelen. Door de hoeveelheid kleuren, stofsoorten en onderstellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Keuze genoeg in elk geval.

Fraaie HAY Bella salontafels

Heb je al eens goed gekeken naar de naam van deze collectie? ‘Bella’ is Italiaans en staat voor mooi. Lekker toepasselijk, want deze tafels zijn een plaatje om naar te kijken. De HAY Bella Coffee salontafel laag 60 is daar een mooi voorbeeld van. Heb je al zin in een kopje koffie? Deze tafel biedt in elk geval genoeg ruimte voor je kopje koffie. Samen met je krant, kopje koffie en broodje kom jij de ochtend wel door. Hij heeft een hoogte van 32 centimeter en een diameter van 60 centimeter. Heb je liever een salontafel in een hogere uitvoering? Dan kan de HAY Belle Coffee salontafel 60 je misschien wel van dienst zijn. Met een hoogte van 39 centimeter en een diameter van 60 centimeter kun je deze salontafel mooi kwijt voor je bank. Welke spulletjes je er ook op zet, op deze tafel worden ze alleen maar mooier.

HAY Bella collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de HAY Bella collectie. Dat betekent dat wij elk product uit de HAY Bella collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de HAY Bella collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafel uit de HAY Bella collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.