Naar boven

Actie: -20% op alles van HAY

Je ontvangt t/m 30 november 20% korting op alle producten van HAY.

Sorteren op

1-36 van 59 producten

HAY design

HAY is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast tafels heeft HAY ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen (hout, katoen). Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Ridders van de ronde HAY tafel

Het grootste succes van HAY is de About-serie. Deze lijn begon met een ontwerp van Hee Welling voor een enkele stoel, die About a Chair heette. Inmiddels is de serie uitgegroeid tot een complete familie en bestaat er ook een HAY tafel in dezelfde lijn. De HAY About a Table AAT20 tafel is een herkenbare tafel met een onderstel van wit of zwart (gepoedercoat) aluminium. Afhankelijk van de grootte van de HAY tafel heeft deze drie of vier poten. Voor het tafelblad kun je bovendien kiezen uit een bedekking van wit laminaat of zwart linoleum en vier verschillende afmetingen. De ronde vorm van de HAY tafel, tot slot, zorgt voor een elegante uitstraling en intieme sfeer. Ben je fan van ronde tafels? Dan is de Copenhague CPH20 wellicht ook een mooie HAY tafel voor jou. Het eenvoudige design, de speelse driepoot en het afgeronde tafelblad maken dit een tafel voor ieder interieur.

Wonen en werken

De Bella Desk tafel mag dan wel rechthoekig zijn; dankzij de naar buiten staande poten heeft deze HAY tafel een net zo speelse uitstraling als een rond exemplaar. Bella Desk is geschikt om aan te ontbijten, lunchen of dineren, maar doet het goed ook in een vergaderruimte. Met een lengte van 240 centimeter kun je met voldoende collega’s plaatsnemen aan deze HAY tafel! De T12 tafel, tot slot, is een HAY tafel met een bijzondere naam. De 12 in zijn naam refereert namelijk aan ’12 millimeter’, oftewel de radius van alle rondingen in het frame van deze HAY tafel. Met zijn strakke vormgeving en afgeronde hoeken is de T12 een eye-catcher in iedere eetkamer én werkkamer.

HAY tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke HAY tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een HAY tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast tafels heeft HAY prachtige stoelen, banken en plaids.

HAY