Naar boven
Sorteren op

1-26 van 26 producten

Maak kennis met HAY

HAY is relatief nieuw in meubelland en zag pas in 2003 het licht. In de korte periode dat HAY actief is in de designbranche heeft het Deense merk al heel wat prachtige designproducten op de mark gebracht. Neem de HAY Bella Coffee salontafel 60x32 cm, met het uitnodigende ronde tafelblad waar je gemakkelijk je koffie op neerzet. HAY is momenteel ongekend populair in Nederland en dat is niet zo gek. De ontwerpen zijn namelijk bijzonder, tijdloos en passen in vele woonstijlen. Bovendien weet HAY steeds weer bekende ontwerpers aan zich te binden, zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. Leuk weetje: de ontwerpers krijgen nooit een specifieke opdracht. Ze worden volledig vrijgelaten, wat resulteert in een brede collectie design meubels en woonaccessoires voor ieder interieur.

Beweging in je interieur

De Serve Table salontafel large is een bijzonder ontwerp. Dankzij de dikke, golvende rand van het tafelblad lijkt het namelijk alsof deze salontafel van HAY altijd in beweging is. Tel daarbij op dat deze HAY salontafel in vele vrolijke kleuren verkrijgbaar is en je begrijpt waarom dit ontwerp zo populair is. Met zijn diameter van maar liefst 72 centimeter is dit bovendien een vrije grote HAY salontafel. Dat kun je dan weer niet zeggen van de Bella Coffee salontafel 45x39 cm, de kleinste van alle salontafels uit de HAY Bella Coffee serie. Zoals de naam al aangeeft heeft deze tafel een diameter van 45 centimeter en is deze 39 centimeter hoog. Een fijne tafel voor naast de bank of het bed.

Serveren maar, deze salontafel van HAY

Zoals gezegd is de HAY Tray Table serie één van de meest populaire productfamilies. Het is dan ook niet zomaar dat deze salontafel van HAY in meerdere formaten is uitgebracht: small, medium, coffee en side. Waar de Tray Table salontafel small een afmeting heeft van 30 x 30 centimeter, is de Tray Table salontafel coffee maar liefst 60 x 60 centimeter groot. Maar welke van deze HAY salontafels je ook kies, voor alle vier geldt dat het tafelblad ook als dienblad te gebruiken is. Zo breng je vuile glazen, kopjes en borden gemakkelijk naar de keuken na een gezellig avondje op de bank.

HAY salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke HAY salontafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke salontafel van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een HAY salontafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

HAY