Naar boven
Sorteren op

1-36 van 36 producten

Hedendaags HAY

HAY is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat HAY inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Omdat de ontwerpers geheel vrijgelaten worden in de vormgeving van hun producten, is er een gevarieerde HAY collectie ontstaan. Je vindt hierin uiteenlopende producten, zoals woonaccessoires, eetkamerstoelen, verlichting, bijzettafels en dekbedovertrekken. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen (hout, katoen). Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design, wat je terug ziet in iedere HAY hanglamp.

De Sinker van Sebastian

De Sinker hanglamp LED small van HAY moet je goed vastmaken aan het plafond. Want voor je het weet zinkt hij naar de bodem! Gelukkig is hij stevig verankerd aan het plafond. De Sinker hanglamp is gemaakt van acrylglas en verspreidt een diffuus licht. Dit betekent dat je hem gerust boven de eettafel of in de slaapkamer kunt hangen, omdat het licht niet direct in je ogen schijnt. Deze HAY hanglamp is bovendien verkrijgbaar in twee formaten en twee verschillende kleuren: zwart en grijs. De benodigde E27 LED-lichtbron wordt meegeleverd. Je kunt er dus van op aan dat je een HAY hanglamp vindt die in jouw interieur past!

HAY hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elke HAY hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke HAY hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een HAY hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY