Ferm Living slaapkamer

De slaapkamer is de plek om weer op te laden. De dag met al zijn uitdagingen kan je achter je laten om morgen weer met frisse moed te beginnen. Het is daarom belangrijk je slaapkamer rustig en sfeervol in te richten. De Ferm Living collectie voor de slaapkamer heeft een mooi aanbod om een fijne sfeer te creëren. Zo zijn er verschillende vloerkleden en sierkussens om de ruimte van wat kleur en gezelligheid te voorzien. Leg bijvoorbeeld het Mirage kussen op het bed, het liefst in combinatie met andere kussens. Wanneer je je bed elke ochtend opmaakt en alle kussens recht legt, staat er elke avond een vers bed op je te wachten. Wat wil een mens nog meer?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 106 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 106 producten Terug naar boven

Ferm living kent verschillende kanten

Een huis is heel persoonlijk. En het zou niet anders moeten zijn. Dat vindt ook Ferm Living. Dit Deense merk heeft een divers assortiment van meubels, verlichting en accessoires. Ze geloven in authentiek design met een heldere functionaliteit. Door middel van hun producten willen ze mensen helpen een echt thuis voor zichzelf te creëren. Dat ze begrijpen dat een huishouden vele verschillende kanten kent, zie je terug in hun collectie. Ze maken veel gebruik van zachte vormen, rijke texturen en diepe kleuren om het makkelijk te maken de producten samen te voegen met de rest van het interieur. Daarnaast gebruiken ze ook opvallende vormen, uitgesproken prints en spannende details. Zo weet het merk keer op keer te verrassen. 

Ferm Living houdt de vloer vrij in de slaapkamer

Beschik je, zoals de meesten van ons, niet over een inloopkast? Dan is de kans groot dat kleren je grootste vijand zijn van een opgeruimde slaapkamer. Wanneer je aan het einde van een lange dag in bed wilt kruipen, belanden kleren nog weleens op de grond. Of wanneer je in de ochtend niet in een keer de juiste outfit weet te vinden. Wanneer je het Herman kledingrek in de kamer zet, helpt het je de kleren naast je kast te organiseren. Zo is je vloer weer vrij. Hang de Poise spiegel aan de muur om te kijken of je inderdaad wel of niet tevreden bent met de look van de dag. De spiegel zelf is zo mooi dat het onmogelijk is er iets lelijks in te zien.

Ferm Living slaapkamer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living producten voor de slaapkamer kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.