Ferm Living Braided

De Ferm Living Braided collectie bestaat uit een aantal lampen die allemaal gemaakt zijn volgens hetzelfde bijzondere productieproces. De grondstof voor elke lamp is papier. Hoewel velen zullen denken dat dit snel kapot gaat, is dat in dit geval absoluut niet aan de orde. Eerst is er van het papier namelijk een stevige draad gemaakt. Vervolgens is er met deze draad een lamp gebreid. Naast dat dit resulteert in een stevige lamp, geeft dit proces de lampen ook een mooie uitstraling. Het licht schijnt namelijk op bijzondere wijze door het gebreide patroon. Daarnaast is elke lamp handgemaakt, waardoor je er 100 procent zeker van bent dat je een uniek exemplaar in huis haalt. Wil je meer over deze collectie weten? Bekijk dan het complete aanbod. 

Over Ferm Living

Er is al heel wat tijd voorbijgegaan sinds Ferm Living in 2006 werd opgericht. Dit bedrijf, dat kleinschalig begon in Kopenhagen, is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste designlabels van dit moment. Hoewel Ferm living vandaag de dag de halve wereld verblijdt met de allermooiste designproducten, zijn ze hun kernwaarden nooit uit het oog verloren. Want nog steeds besteden ze bij Ferm living veel aandacht aan echt vakmanschap. Veel van de producten van Ferm Living zijn dan ook gemaakt van bijzondere materialen, die met de hand worden omgetoverd tot de mooiste producten. Dat maakt de Ferm Living Braided collectie niet een uitzondering in de collectie van Ferm Living, maar de perfecte belichaming van de visie van dit bijzondere merk. Voor meer bijzondere verlichting kun je je hart ook ophalen bij de andere hanglampen van Ferm Living.

Gemaakt voor iedereen

De Braided hanglampen kenmerken zich ook door hun verschillende kleuren en formaten. Zo is de Braided hanglamp tall de grootste uit de Braided familie, en past hij dankzij zijn lichtblauwe kleur perfect in ruimtes met een wat rustigere sfeer. Voor iedereen die op zoek is naar een iets stoerder exemplaar is er de Braided hanglamp low. Deze hanglamp is een slagje kleiner dan zijn grote broer, en is gemaakt van naturel karton. Door zijn notenbruine kleur oogt hij meer naturel, en past hij zich daardoor wat makkelijker aan aan verschillende interieurstijlen. Door dit aanpassingsvermogen zijn de lampen geschikt voor elke ruimte in huis, inclusief de kinderkamer! Wel zo handig, een lamp die met je meedenkt.

Ferm Living Braided bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Braided collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven