Ferm Living Haze

De Ferm Living Haze collectie bestaat uit verschillende producten die je interieur eenvoudig naar een hoger plan tillen. Zo vind je verschillende kasten in deze collectie. De Ferm Living Haze dressoir is daar een mooi voorbeeld van. Deze kast biedt je de kans om je mooiste spulletjes tentoon te stellen. Ze worden wel iets vervaagd wanneer de deurtjes dichtgaan, maar dat kan geen kwaad. Zo oogt het net wat rustiger in welke ruimte dan ook. Deze vitrinekast komt overigens niet alleen goed van pas in je woonkamer, maar in de badkamer kun je hem bijvoorbeeld inzetten voor je handdoeken en washandjes. Een andere kast die je absoluut gezien moet hebben is de Ferm Living Haze wandkast. In deze wandkast berg je eenvoudig bijvoorbeeld al je verzorgingsproducten op. Natuurlijk kun je hem ook voor andere doeleinden gebruiken. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Ferm Living design

Het Deense Ferm Living staat bekend om schitterende, toegankelijke designproducten tegen een betaalbare prijs. Maar hoe begon Ferm Living ooit? De Deense vrouw Trine Andersen was een tijd lang op zoek naar behang met grafische prints, maar dit kon ze nergens vinden. Hierdoor was haar besluit snel gemaakt en begon ze een studio in grafisch design. Nog geen jaar later bracht ze haar eerste behangcollectie uit. Een collectie die uiteraard was voorzien van de grafische prints én de Scandinavische stijl. Inmiddels is de collectie van Ferm Living verrijkt met lampen, meubels en woonaccessoires. Oftewel, alle ingrediënten die je nodig hebt om je huis stijlvol in te richten.

Ferm Living Haze bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Haze collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.