Naar boven

Actie: tot -25% op selectie producten van Ferm Living

Je ontvangt t/m 29 november tot 25% korting op een selectie producten van Ferm Living.

Design van Ferm Living

Bij het Deense merk Ferm Living, opgericht door Trine Andersen in februari 2006, wordt alles gemaakt vanuit een passie voor authentiek design en duidelijke functionaliteit. Ferm Living, dat in 2006 begon met een betaalbare behangcollectie, is nu niet meer weg te denken uit de designwereld. De moderne, Scandinavische stijl in combinatie met de prachtige, grafische details maken de verschillende items van Ferm Living steevast populair. Door de zachte vormen, rijke texturen en speelse prints voelen de items van Ferm Living meteen huiselijk aan. Deze sfeervolle inslag zorgt ervoor dat de designs van Ferm Living eigenlijk wel in ieder interieur tot hun recht komen.

Speelse Pond spiegels van Ferm Living

Organische lijnen, een prachtig messingkleurig frame en de opvallende grootte. Deze karakteristieken maken van de Pond spiegel large van Ferm Living een echt statement. Deze spiegel heeft door zijn druppelvormige ontwerp een open en vriendelijke impressie. Zo past de Pond spiegel prachtig in de woontrend Ancient Times waarin de klassieke oudheid en vrouwelijke schoonheid centraal staan. Combineer een of meerdere Pond spiegel(s) van Ferm Living met een ton-sur-ton kleurenpalet, natuurlijke materialen en ronde afwerkingen. Ook stijlvol: positioneer op een speelse manier meerdere spiegels in verschillende maten aan een hoge muur voor een modieuze vertoning. Een ding is zeker, met de Pond spiegels zijn de mogelijkheden eindeloos. Zie jij deze spiegel(s) al in je huis hangen?

Ferm Living Pond bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Pond collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.