Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Schitterende Ferm Living Mingle tafels

Deze collectie houdt met bijna elke smaak wel rekening. De Mingle serie van Ferm Living nodigt het hele gezin uit om te genieten van een heerlijk driegangendiner. De tafel maakt het hele gezin blij. Om je kennis te laten maken met de hele collectie, stellen we je ook graag voor aan de Mingle tafel 220 ovaal dark stained oak veneer. Elke kleur geeft de tafel weer een totaal andere uitstraling. Je interieur begint in elk geval te stralen wanneer een van deze prachtexemplaren zich in jouw huis bevindt.

De Ferm Living Mingle serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke tafel uit de Ferm Living Mingle serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafel uit de Mingle serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Mingle lamp van Ferm Living, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.