Naar boven

Ferm Living

Ferm Living is een Deens merk met een breed aanbod van producten. Van behang tot dekbedden, van keukengerei tot meubels. Alles gemaakt vanuit een passie voor authentiek design en duidelijke functionaliteit. Alles om je eigen omgeving zo comfortabel mogelijk te maken zodat je je echt thuis kunt voelen in je eigen huis. De zachte vormen, rijke texturen, diepe kleuren en speelse prints van de collectie maken dit zeker mogelijk. Het merk opereert vanuit Kopenhagen, maar werkt samen met ontwerpers van over de hele wereld om de Scandinavische stijl te vermengen met tradities en vaardigheden uit andere culturen. Wellicht dat de producten daarom wereldwijd goed verkocht worden. In Nederland is het ook een populair merk om het huis gezellig mee te maken.

Eindeloos veel opties in de Ferm Living Plant Box serie

Het leuke aan de Plant Box serie is dat de producten erg multifunctioneel zijn. Ten eerste past hij echt in elke ruimte in je huis, van de woonkamer tot de keuken, de hal of zelfs in de badkamer. Verder kun je hem natuurlijk ook voor andere spullen dan planten gebruiken of een combinatie van beide. Bij de Plant Box plantenbak kan je zelfs een tray bestellen zodat je een oppervlakte creëert om leuke souvenirs of accessores op te stallen. De diepte van de bak is voor boeken juist wel handig te gebruiken. De Plant Box plantenbak rond is ook uiterst geschikt als bijzettafeltje. Je gooit zo niet snel wat om. De mogelijkheden zijn eindeloos, bestel jouw favoriete vorm en kleur en experimenteer er op los.

Ferm Living Plant Box bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Plant Box serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Ferm Living Plant Box gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.