Ferm Living Bau

De naam van de Ferm Living Bau serie is een afkorting van Bauhaus. Een stroming in architectuur en vormgeving waarbij het accent op functionaliteit lag. Het ideaal was om mooi en praktisch design voor iedereen bereikbaar te maken. En laat dit nou ook een van onze Flinders idealen zijn. De producten geïnspireerd op deze stroming passen dus goed in ons assortiment. De simplistische vormgeving laat wederom zien dat de kracht vaak in de eenvoud zit. Het zijn de verhoudingen die het verschil maken. Zo is de Bau plantenbak small door zijn smalle dunne pootjes die de pot optillen net even anders dan de meeste plantenbakken. Wanneer je meerdere planten samen in een groep hebt staan, zorgt deze plantenbak meteen voor afwisseling en een speels effect. De pot is in twee verschillende maten en ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Thuiskomen bij Ferm Living

Thuis is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Waar het af en toe chaos is, maar waar je ook juist kalmte kunt vinden. Vrolijkheid wordt afgewisseld met momenten van reflectie. Het is precies dit thuisgevoel en het contrast wat daar vaak bij hoort wat Ferm Living wil faciliteren. Om dit te bereiken hebben ze een uitgebreide collectie vol zachte vormen, rijke texturen, diepe kleuren, interessante prints en onverwachte details. Dit Deense merk is gesitueerd in Kopenhagen maar zorgt dat de Scandinavische manier van denken wordt gevoed met invloeden van buitenaf door met verschillende internationale ontwerpers samen te werken. Mede hierdoor heeft Ferm Living een wereldwijde afzetmarkt. Zo genieten wij ook volop van alle prachtige ontwerpen die dit merk produceert. En dat geldt ook voor de producten uit de Bau serie.

Groene vingers met Ferm Living Bau producten

Planten en bloemen kunnen natuurlijk niet zonder water, zelfs een vetplant overleeft het niet zonder af en toe een goede scheut water te krijgen. De Bau serie bevat daarom ook een gieter: de Bau gieter large. Deze hoef je niet in een kastje achteraf te verstoppen waar toch al nauwelijks plek is. Dit elegante ontwerp is zo mooi vormgegeven dat hij gewoon in het zicht kan staan. Zo wordt je er meteen extra aan herinnerd je planten ook daadwerkelijk van water te voorzien. Vergeet ook de bloemen buiten niet tijdens warme droge dagen. Wanneer je een balkon hebt, heeft deze serie namelijk met de Bau Balcony plantenbak een mooie oplossing ook deze van wat groen en vrolijkheid te voorzien.

Ferm Living Bau bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Bau collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.