Naar boven

Ferm Living vloerkleed

Probeer maar eens een keuze te maken uit de prachtige Ferm Living vloerkleden. Ga je voor een rond of rechthoekig exemplaar? En vind je kleuren mooi of geef je de voorkeur aan zwart-wit? Met het Kelim vloerkleed Semicircle large heb je een beetje van allemaal: kleur en zwart, rechthoek en cirkel. In dezelfde kleurstelling kun je ook kiezen voor het Kelim vloerkleed White Lines Large. Wil je juist een zwart, wit of grijs vloerkleed, kijk dan eens naar het Kelim vloerkleed Black Lines of het Kelim Rug Section vloerkleed. Stuk voor stuk pareltjes!

Sorteren op

1-26 van 26 producten

Unieke vloerkleden van Ferm Living

Vind je die rechthoeken maar niets? Het Round Carpet Triangle vloerkleed biedt uitkomst. Deze is, net als het Round Carpet Dots vloerkleed, rond van vorm. En wie tot slot een ontwerp met een scherp randje zoekt, is vast blij met het Kelim Rug Blue Triangles vloerkleed. Evenals de andere Kelim tapijten uit de Ferm Living collectie is dit vloerkleed met de hand gemaakt volgens een eeuwenoude weeftechniek. Met een Ferm Living vloerkleed haal je dus een uniek item in huis.

Ferm Living vloerkleed bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk Ferm Living vloerkleed kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Ferm Living vloerkleed en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living vloerkleed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living