Naar boven
Sorteren op

1-33 van 33 producten

Design van Ferm Living

Ferm Living is een relatief jong Deens merk dat in 2006 zijn intrede deed in de interieurbranche. Dit merk ontstond vanuit gebrek aan leuk, grafisch behang. Tenminste, zo ervoer de oprichtster en eigenaresse Trine Andersen dat. Ze kon geen passend behang vinden voor in haar eigen interieur en dat bracht haar bij het besluit om zelf een behangcollectie uit te brengen. Dit werd al snel een succes door de combinatie van Scandinavische elementen en grafische vormen. Vandaag de dag is Ferm Living uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een grote collectie producten en daar horen de vloerkleden ook zeker bij. De collectie bestaat allang niet meer uit alleen behang. Je kunt bij Ferm Living terecht voor bijvoorbeeld plantenbakken, vloerkleden, lampen en nog veel meer. Neem bijvoorbeeld het Shade Loop vloerkleed van Ferm Living.  

Ferm Living vloerkleden vs. vakmanschap

Vanuit de Deense hoofdstad Kopenhagen werkt Ferm Living samen met ambachtslieden over de hele wereld. Door deze samenwerking mixen ze de Scandinavische stijl met wereldwijde vaardigheden en tradities. Neem bijvoorbeeld het Kelim vloerkleed 140x200. Dit vloerkleed is handgemaakt met traditioneel Kelim vakmanschap. Door het kleurgebruik en de patronen wordt het oude vakmanschap gecombineerd met het design van nu. Het kleed wordt geweven op een zogenoemd 'punja' weefgetouw. Dit is een van de oudste weeftechnieken ter wereld. Het garen is met de hand geverfd en dat maakt elk Kelim vloerkleed uniek. Wist je dat er veel verschillende Kelim vloerkleden zijn?

Ferm Living vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living vloerkleden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living