Naar boven

Actie: -20% op een selectie lampen van Ferm Living

Je shopt t/m 30 november de Arum, Hebe, Collect en Rest lampen van Ferm Living met 20% korting. Deze korting geldt ook op alle kinderwandlampen van dit merk.

Sorteren op

1-35 van 35 producten

Unieke vloerkleden van Ferm Living

Vind je die rechthoeken maar niets? Het Round Carpet Triangle vloerkleed biedt uitkomst. Deze is, net als het Round Carpet Dots vloerkleed, rond van vorm. En wie tot slot een ontwerp met een scherp randje zoekt, is vast blij met het Kelim Rug Blue Triangles vloerkleed. Evenals de andere Kelim tapijten uit de Ferm Living collectie is dit vloerkleed met de hand gemaakt volgens een eeuwenoude weeftechniek. Met een Ferm Living vloerkleed haal je dus een uniek item in huis.

Ferm Living vloerkleed bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk Ferm Living vloerkleed kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Ferm Living vloerkleed en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living vloerkleed, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living