Naar boven

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Kleurrijke Ferm Living Kelim kussens

Niet alleen vloerkleden dragen bij aan meer warmte in je interieur. Kussens dragen hier ook graag een steentje aan bij. Door de verschillende kleuren en patronen kan je hem eenvoudig combinations met andere kussens samenstellen. Het Kelim kussen Squares 50x50 voelt zich geroepen om er gezellig bij te komen. Van zo’n groep kussens word je toch vrolijk? Een prachtig zwart-wit exemplaar is het Ferm Living Kelim kussen Black Triangles 50x50. Dit kussen voelt zich in elk interieur tuis. Mooi makkelijk!

De Ferm Living Kelim serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Kelim serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Kelim serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.