Naar boven

Actie: -20% op selectie lampen van Ferm Living

Je ontvangt nu 20% korting op verschillende lampen van Ferm Living. De actie geldt t/m 7 november. 

Sorteren op

1-28 van 28 producten

Ferm Living: Scandinavisch en grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen. In de webshop van Flinders kun je dan ook bijna alle items van Ferm Living vinden, dus ook de Ferm Living banken.

Een gespreid bedje

Naast de wollen daybed bank van Ferm Living, is er ook een katoenen versie: de Ferm Living Turn Daybed bank Cotton. Deze daybed bank van Ferm Living is net als zijn broer ideaal om even op uit te rusten. En door met kleurcontrasten te spelen en een tweekleurig kussen te gebruiken kan je met deze bank veel kanten op. De daybed banken van Ferm Living hebben een breedte van 190 centimeter, een diepte van 80 centimeter en een hoogte van 42 centimeter. Het frame van de Ferm Living bank is gemaakt van zwart metaal en staat op viltglijders. De zitting heeft een frame van beukenhout met vulling van polyurethaanschuim. Daarnaast zijn de banden die de zitting omarmen van leer. Verder bestaat de stofsoort voor 65% uit katoen en 35% uit polyester. Het kussen is leverbaar in twee kleuren, grijs en blauw, en kan omgedraaid worden om je Ferm Living bank een hele andere look te geven!

Ferm Living bank voor iedereen

Naast ideale daybed banken heeft Ferm Living ook sofa’s. Net als de daybeds, kan je ook voor de sofa’s kiezen uit twee verschillende textielsoorten: katoen en wol. De Ferm Living Turn Sofa bank Cotton is een moderne tweezitter. De bekleding van deze Ferm Living bank bestaat voor 65% uit katoen en 35% uit polyester. Ook de Ferm Living Turn Sofa bank Wool is geschikt voor twee personen. De stof van deze bank van Ferm Living is gemaakt van 67% wol, 26% nylon en 7% polyester. Voor beide Ferm Living banken geldt dat het kussen in zowel grijs als blauw te krijgen is. Ideaal voor als je vaak van stijl verandert in je huis: je hoeft alleen maar het kussen om te draaien en je bank ziet er gelijk anders uit! Deze smalle banken van Ferm Living zijn bovendien ideaal voor kleinere ruimtes. Met een breedte van 160 centimeter kan iedereen deze mooie designbank van Ferm Living in huis kwijt!

Ferm Living bank bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elke Ferm Living bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bank van Ferm Living en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living