Over Ferm Living

Het Deense merk Ferm Living werd in 2005 opgericht door Trine Andersen en vind je bij menig designliefhebber in huis terug. En wij bij Flinders begrijpen dat maar al te goed. De ijzersterke ontwerpen hebben zachte lijnen, rijke texturen en diepe kleuren. Bovendien brengen de producten een verhaal naar jouw interieur. Daarnaast combineer je de producten gemakkelijk in verschillende woonstijlen. Met andere woorden: de Scandinavische look en feel is zo toegankelijk voor werkelijk iedere designliefhebber. Misschien is dat wel de reden dat Ferm Living ook internationaal zo ongelofelijk populair is? We weten het niet zeker. Wel weten we dat je bij Ferm Living altijd iets vindt dat bij jouw woonsmaak past. Of het nu een kussentje, een behangetje of een hanglamp is. Neem de tijd en kies wat moois uit voor jezelf.

Organische Speckle bloempotten en vazen bij Ferm Living

De helft van de Nederlanders koopt iedere maand een nieuwe plant. Daaruit kan je wel concluderen dat planten een steeds belangrijkere rol spelen in onze interieurs. En bij planten en bloemen horen bloempotten en vazen. Neem bijvoorbeeld de Speckle bloempot large of de Speckle Wall wand vaas. Deze vriendelijke bloempotten en vazen zijn er in verschillende maten en varianten. Zo heb je de bloempotten die je kunt neerzetten of juist kunt ophangen. Dat laatste sluit werkelijk perfect aan op de botanische woonstijl. Bij deze woonstijl spelen veel planten, natuurlijke materialen en lichte kleuren de hoofdrol waardoor je een sierlijke en organische ambiance creëert. Dus handen uit de mouwen en groene vingers bij de hand: aan de slag met jouw urban jungle.

Ferm Living Speckle bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Speckle collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.