Ferm Living Speckle

De Speckle collectie van Ferm Living is in vele opzichten bijzonder. Graag nemen we je mee in deze buitengewone collectie en laten we je zien wat deze allemaal te bieden heeft. De collectie bestaat uit verschillende bloempotten, vazen en hanglampen en is gemaakt van een apart soort steengoed met een korrelige, ruwe textuur. Het aparte materiaalgebruik geeft de Speckle collectie van Ferm Living zijn karakteristieke, organische en handgemaakte uitstraling. De plantenbakken zijn perfect om kleine plantjes in te stoppen, maar kunnen net zo goed voor de mensen zónder groene vingers worden gebruikt als opbergers voor kleine spulletjes. Denk bijvoorbeeld eens aan een paar mooie stenen en schelpen. Ook de lampen zijn absoluut een kijkje waard. Neem bijvoorbeeld de Speckle hanglamp large. Deze allemansvrienden lijken vanaf een afstandje modern, maar worden steeds abstracter en opvallender naarmate je dichterbij komt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Over Ferm Living

Het Deense merk Ferm Living werd in 2005 opgericht door Trine Andersen en vind je bij menig designliefhebber in huis terug. En wij bij Flinders begrijpen dat maar al te goed. De ijzersterke ontwerpen hebben zachte lijnen, rijke texturen en diepe kleuren. Bovendien brengen de producten een verhaal naar jouw interieur. Daarnaast combineer je de producten gemakkelijk in verschillende woonstijlen. Met andere woorden: de Scandinavische look en feel is zo toegankelijk voor werkelijk iedere designliefhebber. Misschien is dat wel de reden dat Ferm Living ook internationaal zo ongelofelijk populair is? We weten het niet zeker. Wel weten we dat je bij Ferm Living altijd iets vindt dat bij jouw woonsmaak past. Of het nu een kussentje, een behangetje of een hanglamp is. Neem de tijd en kies wat moois uit voor jezelf.

Organische Speckle bloempotten en vazen bij Ferm Living

De helft van de Nederlanders koopt iedere maand een nieuwe plant. Daaruit kan je wel concluderen dat planten een steeds belangrijkere rol spelen in onze interieurs. En bij planten en bloemen horen bloempotten en vazen. Neem bijvoorbeeld de Speckle bloempot large of de Speckle Wall wand vaas. Deze vriendelijke bloempotten en vazen zijn er in verschillende maten en varianten. Zo heb je de bloempotten die je kunt neerzetten of juist kunt ophangen. Dat laatste sluit werkelijk perfect aan op de botanische woonstijl. Bij deze woonstijl spelen veel planten, natuurlijke materialen en lichte kleuren de hoofdrol waardoor je een sierlijke en organische ambiance creëert. Dus handen uit de mouwen en groene vingers bij de hand: aan de slag met jouw urban jungle.

Ferm Living Speckle bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Speckle collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.