Naar boven

Actie: -20% op selectie lampen van Ferm Living

Je ontvangt nu 20% korting op verschillende lampen van Ferm Living. De actie geldt t/m 7 november. 

Sorteren op

1-36 van 37 producten

Ferm Living: van behang tot hanglampen

Ferm Living zag het licht in 2006. De oprichtster en eigenaresse, Trine Andersen, bracht als eerste een behangcollectie uit onder de naam Ferm Living. Het behang werd bedrukt met grafische prints die ze zelf leuk vond. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een succes. Ferm Living bestaat inmiddels uit een grote collectie producten. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, hanglampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen. In de webshop van Flinders kun je dan ook bijna alle items van Ferm Living vinden.

Eindeloos combineren met de Ferm Living hanglampen

Je zou bijna zeggen waar past deze hanglamp nu niet bij? Met de hanglampen van Ferm Living blijf je maar combineren. Er komt geen eind aan. Ben je op zoek naar een rustige hanglamp, of toch meer naar een stijlvol en kleurrijk exemplaar? Ferm Living heeft het allemaal voor je. Zo lijkt de Ferm Living Dome Light Grey hanglamp misschien een beetje op een grijze muis, maar dat is hij zeker niet! De lampenkap mag dan wel grijs zijn, maar combineer de kap met een opvallende fitting en de lamp valt op. Voor de romantische look stellen wij je graag voor aan de Ferm Living Dome Rose hanglamp. De lamp heeft een diameter van 38 centimeter waardoor je hem bijna niet over het hoofd kunt zien. De Ferm Living Disc Light Grey hanglamp is subtiel en past zich wel aan. Hij heeft een diameter van 12 centimeter en is hierdoor perfect om kleine ruimtes op te vullen en te verlichten. Met een metalen kap is de Ferm Living Disc Brass hanglamp een echte uitblinker in deze collectie. Met een kegelvormige lampenkap is de Ferm Living Cone Dark Bleu hanglamp een ware parel voor in huis. Welke hanglamp zou jij kiezen?

Ferm Living hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ferm Living hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Ferm Living hanglampen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living